21.2.2013

Haasteita ja tunnustuksia

Olen saanut tässä parin viime kuukauden kuluessa muutamia mukavia haasteita, joihin sain nyt lopultakin aikaiseksi vastata. Erilaisia haasteita ja tunnustuksia on aina mukava saada, vaikka vähän laiska olenkin niihin vastailemaan. Nämä haasteet ovat tainneet jo kiertää aika monessa blogissa, joten en laita niitä nyt tällä kertaa eteenpäin.Huiskulassa -blogin Sokeriperhonen antoi minulle New Blog Love -tunnustuksen, paljon kiitoksia siitä! Erityisen ilahduttavaa oli, että samalla löysin tieni ihanan Huiskulan lukijaksi. :)

Haasteen vastata yhteentoista kysymykseen sain kolmesti, Suveliinalta Fallen for an Old Chair -blogista, Jutalta Stay Fit with J  -blogista ja Sweetheartilta Everybody Had a Dark Side -blogista. Kiitokset teille kaikille! :) 

Haasteeseen kuuluu kertoa 11 asiaa itsestään sekä vastata haastajan esittämiin 11 kysymykseen. Näihin 33 kysymykseen vastaamisessa oli kuitenkin sen verran urakkaa, etten kirjoittanut enää niiden lisäksi faktoja. Eikä meikäläisen elämä taida kuitenkaan niin mielenkiintoista olla, että kukaan siitä näitä vastauksia enempää jaksaisi lukeakaan. :)

Jutan kysymykset:
 1. Turku vai Tampere? 
  Molempi parempi.

 2. Suklaa vai lakritsi?
  Suklaa, tumma sellainen
  .

 3.  Herätyskello vai kännykän herätys? 
  Kännykän herätys. Tosin jos aamulla on jokin erityisen tärkeä meno, esimerkiksi lentokoneeseen ehtiminen, laitan kännykän lisäksi perinteisen herätyskellon herättämään.

 4. Laminaatti vai parketti?
  Parketti. Omaan kotiin sellainen valikoitui lähinnä siitä syystä, että se kuului asunnon pintamateriaaleihin oletuksena. Tykkään kuitenkin ajatuksesta että lattia on oikeaa puuta, ja vilukissana arvostan sitä että parketti on lämpöisempi jalan alla.

 5. Isot häät vai pienet häät?
  Omat häät olivat aika keskikokoiset, muutama kymmenen vierasta joihin kuului sekä lähimmät sukulaiset (sellaiset joihin oikeasti pidämme yhteyttä) ja rakkaimmat ystävät.

 6. Olut vai siideri?
  Olen olutnaisia, mutta viime aikoina olen tosin löytänyt itseni juomasta silloin tällöin myös kuivaa omenasiideriä.

 7. Salitreeni vai jumppa?
  Jumppa. Ryhmässä innostavan ohjaajan johdolla tulee kuntoiltua melkein kuin huomaamattaan. Salitreeni puolestaan ei vain yksinkertaisesti ole mun juttu, olen muutamia kertoja yrittänyt alkaa harrastaa sitä, mutta en saa motivoitua itseäni tekemään sitä säännöllisesti. Onneksi lihaskuntojumpat on keksitty.

 8. Korkokengät vai lenkkarit?
  Molemmilla on paikkansa. Korkkareilla kopsuttelen töissä ja iltariennoissa, lenkkarit jalassa on mukava viilettää vapaa-ajalla lenkkipoluilla.

 9. Nikon vai Canon?
  Canon. Ostin muutama vuosi sitten Canon PowerShot SX 20:n alennusmyynnistä, ja siitä on muodostunut uskollinen kaveri jolla otan kaikki blogikuvat ja joka on kulkenut mukana monilla reissuilla.

 10. Ilmainen spotify vai maksettu? :D
  Maksettu. Olen Spotifyn suurkuluttaja, ja muutaman lempibändini biisejä ei löydy ilmaisversion puolelta, joten maksan mielelläni 4,99 € kuussa Unlimitedistä.

 11. Missä haluaisit olla nyt?
  Lomalla jossain missä on lämmintä ja hyvää ruokaa. :)

Suveliinan kysymykset:
 1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggamisen?
  Halusin paikan, johon kerätä ottamiani valokuvia ja lempiruokaohjeitani, sekä suunnitella ja fiilistellä sisustusasioita, joista kiinnostuin kun ostimme asunnon. Ajattelin, että blogi olisi hyvä tapa sekä tallentaa niitä itselle talteen, että jakaa muiden kanssa. Olen myös aina tykännyt ilmaista itseäni sekä sanallisesti ja kuvallisesti, ja bloggaaminen tarjoaa myös siihen oivan foorumin.

 2. Lempi esine tai huonekalu kotona?
  Voi, mitähän tähän osaisi vastata. Tämän hetken lemppari on kotimme uusin esine, olohuoneen lattiavalaisin, jonka hankin viime viikonloppuna siitä jo jonkin aikaa haaveiltuani.

 3. Mitä haluaisit tehdä paremmin?
  Tanssia. Rakastan tanssimista, mutta minulla on toivottoman huono rytmitaju enkä ole myöskään erityisen notkea. Yritän kuitenkin kehittyä edes vähän paremmaksi harjoittelemalla ja harrastamalla venyttelyä. Olen harrastanut salsaa, ja tänä keväänä aloitin tankotanssin alkeiskurssin, jonka kanssa haastetta onkin riittänyt.

 4. Luetko sisustuslehtiä?
  Kyllä. Haen sisustuslehdistä (samoin kuin blogeista) ideoita ja inspiraatiota oman kodin sisustukseen, ja toisaalta ne toimivat myös mukavana tapana paeta hetkeksi arjesta kauniiden asuntojen kuvia katsellen.

 5. Mitä ilman et pärjäisi?
  Nyt täytyy olla tylsä ja vastata sama kuin Suveliina, rakkaat ihmiset eli hyvät ystävät ja perhehän ne ovat.

 6. Jos saisit valita jonkun asian mikä olisi aina ilmaista niin mikä se olisi?
  Ruoka. :)

 7. Miten rentoudut?
  Kupillinen teetä, viltti ja hyvä kirja, lehti tai läppäri blogien lukemiseen ovat takuuvarma rentoutumisen lähde.

 8. Mihin haluaisit matkustaa?
  Tällä hetkellä minne tahansa missä olisi hieman lämpimämpää ja lumettomampaa kuin täällä. Kesälomalla haluaisin puolestaan suunnata Italiaan - lämmintä ja lumetonta varmasti  tosin sielläkin. :)

 9. Lempiherkku?
  Tumma suklaa.

 10. Parasta viime vuonna?
  Uuteen, omaan kotiin muutto.

 11. Mitä odotat vuodelta 2013?
  Viimeisen seitsemän vuoden ajan olen muuttanut joka vuosi, joten odotan sitä että pitkästä aikaa voi vain olla tässä, ei tarvitse olla pakkaamassa ja muuttamassa elämäänsä uuteen osoitteeseen. Työsuhteeni vakinaistamista odotan ja toivon. Lisäksi odotan kesälomaa ja matkustusta, sekä mukavia hetkiä ystävien kanssa. Olisikohan siinä tarpeeksi odotuksia yhdelle vuodelle? :)

 sweetheartin kysymykset:
 1. Mikä on tärkeintä elämässässi?
  Rakkaat ja läheiset ihmiset.
 2. Tumma vai vaalea?
  Tumma. Oli kyse sitten suklaasta, kahvista tai miehestä. :)

 3. Omistatko omaa lemmikkiä?
  En, valitettavasti. Olen eläinrakas ja varsinkin kissaihminen, mutta koska jaan kotini eläinallergisen miehen kanssa, ei meille voi ottaa mitään karvaista lemmikkiä. Olen tosin miettinyt jonkin karvattoman kaverin, esimerkiksi kilpikonnan hankintaa.

 4. Asutko omillas vai vielä vanhempien luona?
  Omillani asun. Tänä vuonna tulee 12 vuotta siitä kun muutin kotoa pois. Huh, olen vanha. :)

 5.  Mikä on sinun paheesi?
  Tumma suklaa. Ja Oivariini. Tämä on vähän noloa, mutta se on niin hyvää että syön sitä joskus paljaaltaan suoraan purkista.

 6. Oletko tyytyväinen nykytilanteeseesi?
  Kyllä. Ainahan sitä olisi joitain pieniä juttuja, joiden haluaisi olevan toisin, mutta pääasiassa olen tyytyväinen tämänhetkiseen elämääni. 

 7. Rakastako ketään?
  Kyllä.

 8. Kuka on vaikuttanut eniten sinun elämääsi?
  Äiti.


 9. Yllätyitkö haasteesta?
  Yllätyin. :)

 10. Kesä vai talvi? Perustele.
  Kesä. Olen lämmön ja valon ystävä, ja alan odottaa kevättä ja kesää oikeastaan heti, kun joulun vietosta on selvitty. Minulla ei ole töistä lomaa muuta kuin kesällä, joten pidän kesässä myös sen mukanaan tuomasta lomailusta, matkustamisesta ja pienestä hengähdystauosta. 

 11. Mitä kuuluu? 
  Hyvää kiitos. Viikonloppua (ja sitä kesää) odotellessa.

6 kommenttia:

 1. Apua syötkö siis oivariinia suoraan purkista? :-D

  VastaaPoista
 2. Onhan se Oivariini hyvää, mutta että NOIN hyvää :D
  Ihana <3

  VastaaPoista
 3. :D hei ihana toi Oivariini ! Suklaa on munkin pahe mutta tosiaan onneksi tumma sellainen, sehän ei ole yhtä pahasta ;)

  VastaaPoista
 4. Tummasuklaa on parasta! Tankotanssi onkin kiva harrastus ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja tankotanssi on kyllä hyvä harrastus. :) Itse olen tosin vielä aivan aloittelija, kateellisena olen katsonut blogistasi noita sinun osaamia liikkeitä. :)

   Poista
 5. Katariina, litteB ja Milma: Joo, onhan tuo Oivariinin paljaaltaan syöminen aika outoa. :D Yleensä kaavin tosin vain viimeiset rippeet juuri loppumaisillaan olevasta purkista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)