6.11.2012

Kaunis ja valoisa asunto

Tällaiseen synkkään ja pimeään iltaan sopii hyvin pieni todellisuuspako valoa tulvivien inspiraatiokuvien parissa. Tämän Stadshemin sivuilla esitellyn asunnon sisustus on kaunis yhdistelmä valoisaa vaaleaa, mustaa, harmaata ja erilaisia violetin ja liilan sävyjä, ja siellä vallitsee mielestäni kokonaisuudessaan aivan ihana ja harmoninen tunnelma.


Kuvien lähde ja lisää kuvia samasta asunnosta: Stadshem

Ihanaa tiistai-iltaa! :)

4 kommenttia:

 1. Nämä Stadshemin (ja muiden vastaavien) stailaukset ovat kyllä hienoja. Esittellyissä kodeissa on kodin tuntua, ne tuntuvat asutuilta, vaikka ovatkin tietysti kuvaushetkeä varten puunattuja. Keittiössä on pilkkominen jäänyt kesken leikkuulaudalle, kahvi jäähtyy kupissa, olohuoneessa viinikaapin päällä on laseja ja jokaisessa huoneessa kukkia.

  Kun katsoo vaikka Oikotiellä esiteltyjä asuntoja, osa on niin paljaaksi siivottuja, että tuntuvat jopa kylmiltä. Ei ole kaunista keittiöpyyhettä esillä, ei kylpyhuoneen altaalle aseteltua saippuaa, ei kuvausta varten aseteltua kukkakimppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta, Stadshemin ja monien muiden ruotsalaisvälittäjien asuntoihin on yleensä luotu varsin onnistuneesti kodin tuntua. Yhtenä huippuesimerkkinä on mieleeni jäänyt kuva, jossa keittiön tasolla oli kaunis jauhopussi, pöläys vehnäjauhoja ja pullataikina, ihan kuin olisi yllättänyt asukkaan kesken leivontapuuhien. :)

   Poista
 2. Kaunis koti! Tykkään Stadshemin kuvista ja ko. kelpuuttaisin heti omakseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muuttaisin tuonne oikein mielelläni. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)