21.11.2012

Valoa ja tunnelmaa

Voihan harmaus! Mikä marraskuu se tällainen on, kun jatkuvasti sataa vettä. Vaadin lunta maahan ja heti! Onneksi on kuitenkin kynttilät ja takka tuomassa valoa ja lämpöä tähän pimeyteen. Lipsuin myös päätöksestäni laittaa jouluvalot ikkunaan vasta joulukuussa, ja ripustin Anttilasta plussatarjouksesta ostamani uuden valokranssin tuomaan lisävaloa ja tunnelmaa olohuoneeseen.

Kivaa keskiviikkoiltaa! :)

PS. Picasa-albumi, jossa blogini kuvat ovat, tuli täyteen ja siivosin sieltä pois ylimääräisiä kuvia. Mukana poistui kuitenkin myös muutama täällä blogissa julkaistu kuva, jotka lisäsin nyt takaisin. Jos kuitenkin huomaat jossain postauksessa kuvan paikalla mustan laatikon, jättäisitkö kommentin niin lisään kuvan uudestaan. Pahoittelut sähläyksestä. :(

4 kommenttia:

 1. Tuo valokranssi on kaunis. :) Äitini sellaisen haki juuri viime viikonloppuna, kun sitä mainostin hänelle. :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen lipsunut myös, ensimmäiseen adventtiin piti veneta mutta olohuoneen ikkunaan on meilläkin tullut jo valo.

  Nyt on kyllä niin harmaata että ei erota aamulla onko yö vai päivä. Ensi viikoksi lupaili eilen lunta toi säämies ja täytyy sanoa että vaikka lunta vihaankin niin melkeen kaipaan sitä valaisemaan ja kaunistamaan maisemaa.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana tunnelma! Oispa itelläkin takka! Se olisi kyllä kerrassaan ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä! Mullakin oli tarkoitus laittaa noita jouluvaloja vasta joulukuussa, mutta pimeys teki päätökseeni poikkeuksen. Jos ei lunta niin tulis etes vähän pakkasta. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)