3.11.2012

Valoa kansalle

Lupailin aiemmassa postauksessani esitellä uusia sisustushankintoja, joten täältä pesee. Täällä uudessa kodissa on enemmän valaisimen paikkoja kuin meiltä löytyi ennestään lamppuja, joten pari kattovalaisinta on ollut ostoslistalla muuton jälkeen, ja viime viikonloppuna ostaa rymäytimme sitten sellaiset Kodin Ykkösen sisustuspäivien tarjouksesta.

Ajattelin tehdä valaisimista postauksen kunhan ne molemmat ovat katossa, mutta toisen kattokiinnitys osoittautuikin tavallista kattokoukkua ja pistoketta monimutkaisemmaksi, joten se odottaa vielä toistaiseksi ripustamista. Tässäpä kuitenkin pari kuvaa siitä jo kattoon päässeestä, joka on meillä työhuoneessa. 

Olin suunnitellut tuohon huoneeseen jotain teollisuushenkistä valaisinta, mutta tämän yksinkertainen kauneus miellytti silmää sen verran että valitsimme sen. Valaisin sopii mielestäni kivasti yhteen puhelinverhojen kanssa. Nuo meidän edellisen kodin olohuoneen verhot löysivät tosiaan täällä uudessa kodissa paikkansa työhuoneen ikkunasta.
Virittelin tänään myös jatkojohdon kulkemaan työhuoneen kirjahyllyn takaa karttapalloa varten. Nyt siihen saa lopultakin valot, niin että se toimii tunnelmavalaisimena pimeinä iltoina.


Hyvää pyhäinpäivän iltaa!

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja yksinkertainen valaisin, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri yksinkertaisuus oli se, mihin itsekin tuossa valaisimessa tykästyin. :)

   Poista
 2. Oi, ihana tuo maapallo ♥

  VastaaPoista
 3. Tykkään karttapalloista, mutta vielä enemmän karttapalloista joihin saa valot :)

  VastaaPoista
 4. Valaisin on tyylikäs, ja karttapallo sopii kyllä hyvin tunnelman luojaksi :)
  Itse haaveilen kuupallosta, tai miksi nyt vastaavaa kuusta tehtyä palloa sitten nimittäisikään :D Serkullani oli sellainen joskus kun olimme pieniä, ja se oli aivan ihana, en ole muualla törmännyt ihan vastaavaan. Toki se tarvitsisi maapallonkin viereensä, itsekseen voisi olla vähän yksinäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan kuullutkaan kuupallosta tai nähnyt sellaiselta, mutta kuulostaa aivan upealta! :) Sellainen olisi kyllä ihana saada tuon maapallon viereen. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)