1.1.2013

BlogivuosiTänään blogini viettää yksivuotissynttäreitä. Viime vuodenvaihteessa uskaltauduin nimittäin toteuttamaan jo jonkin aikaa mielessäni pyörineen ajatuksen ja julkaisin elämäni ensimmäisen blogipostauksen. Aluksi tuntui pelottavalta jakaa palasia omasta elämästään ja kuvia kotoamme julkisesti internetissä. Olen kuitenkin onnellinen että uskaltauduin tekemään sen, teidän lukijoiden kommenttien myötä bloggauksesta on muodostunut valtavan antoisa ja tärkeä osa elämääni. 

Tässäpä pieni kurkistus siihen, miltä ensimmäinen vuosi Paikassa maailmassa näytti:

Vuoden 2012 suosituimpien (=eniten katselukertoja keränneiden) tekstien top 10:ssä oli kuusi eri ruokapostausta, jotka ovat mielestäni varsin kuvaava läpileikkaus blogiini keräämistäni ruokaresepteistä. Mukana on niin kasvissosekeittoa, pari erii ruokaa suosikkikasviksestani kesäkurpitsasta, salaattia, lammaspataa kuin yksi herkullinen jälkkärikin.


Vuoden 2012 suosituimpien postausten top 10:ssä oli myös neljä sisustusaiheista inspiraatiokuvakokoelmaa. Olen iloinen erityisesti siitä, että Tunnelmalliset tiiliseinät ja Sisustus kartalla -jutut ovat keränneet paljon vierailuja, ne kun kuuluvat myös omiin suosikkeiheni.

Kuva: Stadshem


Kuva: Alvhem


Kuva: Stadshem


Kuva: House to Home


Vuoden 2012 merkittävin tapaus elämässäni oli muutto ensimmäiseen omaan kotiin. Vuoden 2011 lopulla ostimme mieheni kanssa asunnon silloin viellä rakenteilla olleesta kerrostalosta. Blogini ensimmäinen puolivuotinen kului uuteen kotiin muuttoa odotellen ja Oulun keskustassa sijainneessa vuokrakodissa asustellen. Tuon edellisen asuntomme sisustukseen pääsee kurkistamaan muun muassa postauksessa Viimeisen kerran kuvia vanhasta kodista sekä Neljän viikon sisustushaasteen kuvissa.
Kevään mittaan pääsimme vierailemaan vielä keskeneräisessä tulevassa kodissamme parikin kertaa...
...ja kesäkuun lopulla sitten pääsimme asettumaan taloksi. Kotimme sisustus on muotoutunut pikkuhiljaa, ja sen etenemistä voi seurata oma koti -aiheisista postauksista.

Nyt täällä alkaakin olla sitten jo pikkuhiljaa valmista, ja nyt vuonna 2013 onkin varmasti luvassa vähemmän postauksia kodin uusista sisustushankinnoista. Muuten aion jatkaa aikalailla samalla sekalaisella lifestyleaiheiden linjalla kuin tähänkin asti, luvassa on siis taas uusien ruokareseptien kokeilua, oman kodin sisustustamista, kauniista sisustuskuvista inspiroitumista, matkustamista sekä ajoittaisia muita kurkistuksia meikäläisen elämään. Vinkit ja toiveet aiheista joista teitä kiinnostaisi lukea ovat myös erittäin tervetulleita. :)

Järjestän blogin yksivuotisen taipaleen kunniaksi arvonnan kiitokseksi teille lukijoille, se on luvassa nyt jossain vaiheessa tammikuuta, kunhan keksin jonkin mukavan palkinnon arvottavaksi. :) 

Hyvää uudenvuodenpäivän iltaa! :)

11 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle ja hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut blogisynttäreistä ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen.:)

  VastaaPoista
 3. Onnea sinulle ja blogillesi! :) Oma blogini täytti vuoden vaihteessa kaksi. Eikun uuteen vuoteen uusin kujein! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut blogisynttäreiden johdosta ja antoisaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Hurjasti onnea yksivuotiaalle! Mullakin on ensi kuussa samat juhlat! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea 1vuotiaalle blogille. Oon ainakin ilonen, että uskalsit kokeilla bloggausta, sillä tykkään ihan mahottomasti sinun blogista! :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut täältäkin! Teidän keittiö näyttää kyllä vaan niin kivalta! :-)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut 1-vuotiaalle <3

  VastaaPoista
 9. Onnittelut 1-vuotiaalle ja ISO kiitos ihanasta blogista :)

  VastaaPoista
 10. Oi, kiitos paljon onnitteluista ja ilahduttavista kommenteista! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)