31.12.2012

Olin ollut kiltti

Oikein hauskaa uudenvuodenaattoa kaikille! :) Vaikka uuden vuoden vastaanottajaisia kohta aloitellaankin, tässäpä silti vielä hieman joulutunnelmia. Perheessäni on tapana, että myös aikuiset antavat joululahjoja toisilleen, mikä onkin mielestäni mukava perinne, tykkään nimittäin miettiä hauskoja ja toivon mukaan käytännöllisiä ja saajansa näköisiä lahjoja läheisille, ja paketoin niitä aina innoissani ennen joulua pohtien, mitä saaja mahtaa pitää lahjastaan. Tänä vuonna paketteihin sujahti muun muassa useita kirjoja, teatterilippuja, kissanleluja kattien omistajille, sekä itse neulomani sisustustyynynpäällinen äidille. 

Omista lahjoistani olin varsin hämmentynyt, en olisi arvannut olleeni kuluneena vuonna niin kilttinä kuin miten paljon - ja erityisesti miten ihania - lahjoja sainkaan. Lahjapaketeistani kuoriutui muun muassa mukavaa mustavalkoista kodin kaunistukseksi: aivan ihanat Marimekon kahvikupit ja tarjoilulautanen, torkkupeitto, joka löysi heti paikkansa olohuoneen sohvan nurkasta ja kukkaruukku, jonka pinta näyttää palmikkoneuleelta. Työntajani puolestaan muisti tänä vuonna aivan ihanalla lahjalla, unelmanpehmeällä ja lämpöisellä harmaalla mohair-huovalla. 

Keittiön koneemme saivat täydennystä tehosekoittimesta - luvassa täällä blogin puolellakin on siis varmasti uusia smoothie- ja sosekeittokokeiluja. Luettavaakin sain, samoin uuden keittokirjan, josta tosin vihjaisin miehelle hieman ennen joulua. Tosin luulen, että parempaa arkiruokaa lupaava kirja oli miehenkin mielestä varsin hyvä hankinta. :)


Näihin tunnelmiin päättyy vuosi täällä, kohta suuntaamme kaveriporukalla mökille syömään hyvin, saunomaan  ja rentoutumaan. Kiitos tästä vuodesta kaikki ihanat lukijat, oikein hauskaa vuodenvaihdetta ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle! :) Tapaamisiin taas vuonna 2013! :)

4 kommenttia:

 1. Meillä on myös tapana antaa aikuisillekin lahjoja, mikä on oikeastaan ihan hyvä sillä minun puolella sukua ei lähipiirissä edes lapsia olekaan niin tulisi muuten aika lahjaton joulu.
  Tehosekoitin on kätevä väline, odotan innolla uusia ideoita smoothieseihin sun muihin sillä niitä tulee itsekin usein tehtyä :)

  VastaaPoista
 2. Meinasin ostaa Safkaa kirjan myös itselleni joululahjaksi mutta se sitten jäi ja hyvä niin sillä noita ruokakirjoja kertyi tossa jouluna vähän enemmänkin kuin tarpeeksi :D Tosin hyviä ja mielenkiintoisia kirjoja kaikki mutta nyt on vaan kamala ahdistus siitä mitä reseptiä kokeilee seuraavaksi :D

  VastaaPoista
 3. Niin ja hei, hyvää uutta vuotta tottakai ! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania hetkiä vuodelle 2013 :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)