19.12.2012

Joulunodotustunnelmia

Rakastan joulun tunnelmaa, ja yleensä virittäydyn joulunviettoon ja intoilen jouluisista jutuista jo hyvissä ajoin ennen itse juhlapyhiä. Tänä vuonna joulufiilis on kuitenkin ollut minulla hieman kadoksissa, mutta onneksi se on alkanut hiipiä esiin kuin vaivihkaa nyt kun töissä touhu ja tohina ovat alkaneet vähentyä ja joulunviettoon rauhoittuminen lähestyy. 

Vaikka muuten olenkin jouluvalmistelujen suhteen vähän jälkijunassa, joululahjat ovat jo melkein kaikki hankittuna ja pari itse tehtyä lahjaakin kohta viimeistelyä vaille valmiita. Tänään ja huomenna olisi vielä edessä lahjojen paketointiurakka. Tosin seon mielestäni varsin mukava urakka - ainakin jos siihen yhdistää mukillisen glögiä, joulutorttuja ja pipareita ja mukavaa paketointiseuraa.

Kotimme sisustuksessa joulu näkyy tällä hetkellä lähinnä kynttilöiden paljoutena, ja niitä poltetaankin meillä sitten myös niinä harvoina valoisina hetkinä, kuten kuvasta näkyy. Uusin kynttilähankintani on ihanan (eikä liian voimakkaan) tuoksuinen Tine K Homen White Tea & Ginger  -purkkikynttilä, jonka ostin torinrannan tunnelmalliseen vanhaan aittaan vast'ikään avatusta Lifestylenordicista. Vinkkinä muuten oululaisille ja Oulun suunnalla vieraileville, että kyseisessä putiikissa kannattaa piipahtaa, siellä on paitsi aivan ihana tunnelma, myös myynnissä kauniita, skandinaavisen tyylikkäitä sisustustuotteita.

Kynttilöiden lisäksi jouluisuutta kotiimme tuo ruokakauppareissulla mukaani tarttunut amaryllis. En ole yleensä hankkinut joulukukkia, mutta tämä amaryllis valtavine punaisine kukkineen on kyllä niin upea, että siitä saattaisi tulla minulla uusi jouluperinne.Leppoisaa joulunodotusta ja ihanaa pakkaspäivän iltaa! :)

4 kommenttia:

 1. Ellen itse osta amaryllista niin saan mummolta. Ihanan jouluinen ja kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amaryllikset ovat kyllä ihanan joulunpunaisia ja kauniita! :)

   Poista
 2. Rauhaisaa ja hyvää joulua ja lisää joulumieltä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, Anne, ja oikein hyvää joulua sinullekin! :) Ja kyllä se joulumielikin tuntuu pikkuhiljaa lisääntyvän kun joulu lähenee. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)