10.12.2012

Kiviä seinällä

Pohdiskelin Kivi-ryijyn ripustamista makuuhuoneen seinälle jo aikoja sitten, ja sainkin monilta teiltä silloin kannustavia kommentteja, kiitos paljon niistä! Nyt saimme miehen kanssa lopultakin tartuttua tuumasta toimeen ja toteutettua idean. Tältäpä se nyt näyttää:

 Note to self: Kun otat blogikuvia makuuhuoneessa, olisi suotavaa tsekata että päiväpeitto on edes jotakuinkin suorassa. Tärkeää erityisesti pimeänä vuodenaikana, kun seuraavaa tilaisuutta valokuvata päivänvalossa saakin sitten odotella seuraavaan viikonloppuun. No, näillä kuvilla mennään tällä kertaa. :)

Mukavaa maanantaita! Enää kaksi viikkoa jouluaattoon, mahtavaa! :)

4 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! Musta on ihanaa, kun joku toinenkin lämpenee näille "perinteisemmille" jutuille, kuten ryijyille. :D Vaikkei tuo kuosiltaan perinteisestä päästä olekaan. ♥

  Ihanaa viikkoa sinulle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Perinteiset jutut yhdistettynä vähän modernimpaan sisustukseen rules. :) Tykkään tosi paljon ryijyistä, niistä syntyy mukavan lämmin ja kodikas mummolatunnelma, vaikka tämän ryijyn aihe onkin tosiaan vähän epäperinteinen.

   Ihanaa viikkoa sinullekin! :)

   Poista
 2. Sehän sopii tohon sängynpäätyyn todella hyvin, ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! :) Olen itsekin tosi tyytyväinen siihen miltä ryijy näyttää tuolla paikalla, vaikka aluksi vähän epäilinkin ajatusta jostain täysin käsittämättömästä syystä. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)