23.10.2012

Haaste: Ikean ihanimmat

Sain Life on Plate -blogin Milmalta haasteen, jossa tarkoitus on valita uusimmasta Ikean kuvastosta suosikkinsa. Ikea ei kuulu Milman tapaan meikäläiselläkään sisustusostospaikkojen ykkössuosikkeihin, mutta kyllähän sieltä on tullut silti vuosien varrella yhtä ja toista ostettua, lähinnä kaikenlaista vähän pienempää tavaraa, mutta myös yksi isompikin huonekalu, Expedit-kirjahylly.

Kuva: IKEA

Haasteen tehtävä oli siis seuraava:

- Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit IKEAN 2012-13 kuvastosta.
- Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan "The hitti".
- Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin.

Ehdoton ykkössuosikkini kuvastosta on kansikuvassakin komeileva Eivor-huopa. Rakastan sekä lämpimien huopien kätköön käpertymistä että mustavalkoraitoja, joten tämä oli aika itsestäänselvä valinta.

Muut valinnat liittyvätkin sitten työhuoneeseen. Minulla on tarkoitus hankkia jossain vaiheessa itselleni työpöytä, ja Ikean valikoimista varteenotettavimmalta vaihtoehdolta tähän tarkoitukseen vaikutti valkoinen Micke. Työhuone kaipaa myös valaisinta, ja rouheaa tehdastunnelmaa henkivä Hektar-kattovalaisin olisi mielestäni varsin hauska valinta huoneeseen, jossa tehdään töitä näpyttelemällä tietokoneita.

IKEA favourites

Kuvat IKEA, kollaasi tehty Polyvoressa.


Kolmen kuvastosuosikin lisäksi en voi olla lisäämättä tähän postaukseen myös yhtä ylimääräistä Ikea-lemppariani, jota en kuitenkaan uudesta kuvastosta bongannut, taitaa olla vanhempaa mallistoa. Eivor Fågel -tyyny on kuitenkin kyseessä, ja nuo lintuset ovat mielestäni aivan hurmaavia.

IKEA favourite 2

Kuvat IKEA, kollaasi tehty Polyvoressa.

Sitten se "the hitti". Veikkaan, että Lappljung Ruta -tyynynpäällinen voisi saavuttaa suuren suosion, perusteluina trendikäs kuosi sekä se, että tämä sopii hyvin samaan sisustukseen kuin ainakin blogimaailmassa kovin suosittu Stockholm Rand -matto, joten veikkaukseni on että tämä tyyny saattaisi löytää tiensä moniin koteihin joista kyseinen matto jo löytyy.

IKEA hit product


Kuvat IKEA, kollaasi tehty Polyvoressa.

Tämä haaste on tainnut kiertää jo niin monessa blogissa, etten jaa sitä nyt varsinaisesti kenellekään eteenpäin, mutta haastan mukaan kaikki blogilliset ihmiset, jotka eivät ole vielä saaneet tätä haastetta ja haluavat tämän tehdä.

Kivaa tiistai-iltaa! :)

PS. Tämän IKEA-haasteen liikkeelle laittaneen ennen Sisusta siis -blogista löytyy muuten sekä faktaa haasteen leviämisestä että Hektar-valaisimen arvonta, johon on vielä pari päivää aikaa osallistua.  

7 kommenttia:

 1. Mukava nähdä kuinka haaste jatkaa matkaansa!
  Blogistani löytyy hieman faktoja kuinka haaste on edennyt menneinä viikkoina.

  http://sisustasiis.blogspot.fi/2012/10/ikea-haasteen-leviaminen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, haaste näköjään on alkanut elää omaa elämäänsä. :)

   Käynpä kurkkaamssa statistiikat blogistasi ja lisään linkin myös tähän postaukseen.

   Poista
 2. Kivet suosikit ja hitti on varmaan oikeen osuva :) Ja iso kiitos vielä tätäkin kautta siitä arvontalinkistä, en tiennyt siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, tsemppiä arvontaan! :) (Vaikka toivon toki itse voittavani valaisimen ;D)

   Poista
 3. Tuo Eivor-huopa on aivan ihana. Meinasin jo itse ostaa sen, kunnes huomasin sen olevan 100% akryyliä. Oman kokemuksen mukaan akryyli on aina melkein takuuvarma nukkaantuja :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, akryyli ei tosiaan kuulosta hyvältä. Harmi, tuo huopa kun on todella kaunis. :(

   Poista
 4. Aika kiva tuo Ikean kuvassa seinällä oleva tapeti/kangas tai mikä lie. Samantyyppistä viritelmää suunnittelen omaankin kotiin, mutta kuosit ja käytännön toteutus on vielä mietinnässä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)