16.10.2012

Lämpöä lokakuiseen iltaan

Kylmää, pimeää, räntäsadetta... Tällaisina syysiltoina tarvitaan jotain lämmittävää, ja mikäpä sopisikaan siihen paremmin kuin kauniissa kaakeliuunissa rätisevä tuli. Vaikka näiden äärelle ei pääsekään lämmittelemään konkreettisesti, lämmittävät ne kummasti mieltä näin kuvistakin katseltuina, vai mitä? :)

Kuvat: Stadshem


 Kuvat: Alvhem

Tunnelmallista tiistai-iltaa! :)

9 kommenttia:

 1. Kaakeliuunit on vaan niin mielttömän ihania. Sellaisen kun joskus saisi tai pikemminkin jos saisi kodin missä sellainen olisi. Kaakeliuunin pitää olla vanha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaakeliuuneissa on kyllä sitä jotain, varsinkin vanhoissa sellaisissa. :)

   Poista
 2. Kyllä nyt tosiaan kelpaisi takka, ihan minkälainen vaan, sen verran ankeaa ja sateista on. Hyvä että on edes näitä kivoja kuvia mistä takkatulta voi ihailla, kun ei ihan kannata nuotiota pystyttää kerrostaloasunnon nurkkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkatuli on kyllä paras sadepäivän lämmike, vaikka sitten näin kuvista katsottuna. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Tekisi mieli kokeilla omaa avotakkaa, mutta ei uskalla, kun ei ole kipinäsuojia vielä hommattu. Muistaessani piti vielä kertoa siitä Tiimarin kynttilä asiasta: Ekat kaksi valkoista valutti paljon, jonka ansiosta varoittelin sinua. Nyt olen polttanut kaksi ruskeaa ja ei mitään valumia? Ihme juttu ja tietysti hyvä sellainen. Pitääkin ostaa lisää värikkäitä, kun tarjous vielä voimassa! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat pian kipinäsuojan ja pääset kokeilemaan takkaa! :) Minun kokemukseni noista Tiimarin kynttilöistä on että valkoinen ja punainen valuttavat, musta ei. Kumma juttu tosiaan, miten valuttavuus vaihtelee ilmeisesti värin mukaan? Mukavaa loppuviikkoa sinullekin! :)

   Poista
 4. Oih, kaakeliuuni on yksi muumiunelmistani uimahuoneen lisäksi :) Tosin kyllä ihan tavallinen takkakin kelpaisi...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)