10.10.2012

Tunnelmalliset tiiliseinät

Punatiiliset seinät tuovat kotiin persoonallisuutta, rosoisuutta ja lämmintä tunnelmaa. Tiilet voivat näyttää hyvältä niin isoina seinäpintoina kuin pieninä yksityiskohtinakin, ja ne sopivat niin keittiöön, ruokailutilaan, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin vaikkapa kylppäriinkin, kuten alla olevat inspiraatiokuvat osoittavat. Kun tiiliseinän yhdistää valkoiseen, ei yleisilmeestä tule liian raskas ja tumma vaan se pysyy sopivan raikkaana.

Kuvat: Stadshem


Kuvat: Alvhem


Kuvat: Bolaget


Kuva: Eklund Stockholm New York

Kivaa keskiviikkoa! :)

17 kommenttia:

 1. Juuri eilen kävin yhdessä toisessa blogissa fiilistelemässä tiiliseinäkuvia. Ihania, tykkään ja juurikkin valkoisen kanssa pienenä yksityiskohtana. Vaalea lautalattia mätsää myös, jos vaan omaan kotiin saisin niin melko iloinen olisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni pätkä tiiliseinää, valkoista ja lautalattia olisi kyllä aika täydellinen yhdistelmä. <3

   Poista
 2. Samaa mieltä, tiiliseinät ovat ihania!

  Keittiön välitilaan en silti tiiliseinää ottaisi - on vaikea puhtaanapidettävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, vaikka tiiliseinä näyttääkin hyvältä keittiön välitilassa, omaan kotiin en sellaista ottaisi juurikin tuon hankalan puhtaanapidon vuoksi.

   Poista
 3. Olipas ihania! Tosi moneen tyyliin kyllä pystyy tuota tiiltä yhdistämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, tiiliseinät toimivat kyllä monenlaisen tyylin kanssa. :)

   Poista
 4. Upeita inspiraatiokuvia.

  VastaaPoista
 5. Pidän tiiliseinästä kyllä. Vanhempieni olkkarista löytyy! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania <3! Minä olen haaveillut _vanhasta_ tiiliseinästä niin kauan kuin jaksan muistaa, jo siis paljon ennen kuin niistä tuli loft-asuntojen myötä trendikkäitä. Toinen "must" juttu mulle olisi kristallikruunu (ja kirjahylly) wc:ssä. Vielä joku päivä mä maalaan meidän minikokoisen vessakopin jollakin herkullisella värillä ja ripustan kristallikruunun kattoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat, rosoiset tiiliseinät ovat kyllä tosiaan niitä hienoimpia. Ja oi, kristallikruunu ja jollain makeella värillä maalatut seinät vessassa olisivat kyllä aika upeat... :)

   Poista
 7. Meiltä löytyy tiiliseinä takkahuoneesta ja I ♥ it. Olohuoneessa myös, mutta se valkoiseksi maalattu ja ei niin kiva kuin tuo orginal.

  Ihania inspiraatiokuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiliseinä takkahuoneessa kuulostaa kyllä ihanalta! <3

   Poista
 8. Mukavan kodikkaan ja rouhean näköisiä sisustuksia :)
  Meillä oli lapsuudenkodissani olohuoneen yksi seinä käsittelemätöntä tiiltä, tosin väri oli jokseenkin omituisen punertavan violetti, en ole sellaiseen muualla törmännyt :D Tuo rehti punainen tiili on paljon nätimpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tuo rouheus on näissä tiiliseinissä hienoa. :) Lapsuudenkotisi tiiliseinä kuulostaa mielenkiintoiselta, enpä ole koskaan törmännt violettiin tiileen.

   Poista
 9. Heippa! Olisiko sinulla tietoa mistä ja mihin hintaan tuollaisia olisi mahdollista saada? =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)