14.10.2012

Tuparitunnelmia ja uutta Inspiraatiota

Heipä hei taas! Pari päivää vierähti tiiviisti tupareita järjestellen ja itse juhlia viettäen. Tämä päivä puolestaan onkin kulunut sitten juhlahumusta toipuessa. 

Illassa parasta olivat ihmiset, oli ihanaa saada pitkästä aikaa vähän isompi kaveriporukka koolle. Tykkään kovasti järjestää tällaisia pikkuisen isomman kaveriporukan pippaloita, niiden suunnittelu ja erilaisten tarjottavien väkertäminen on mukavaa puuhaa, ja vielä ihanampaa on tietysti saada sitten tupa täyteen hyviä tyyppejä, naurua ja puheensorinaa. Harmi kyllä niitä tulee järjestettyä nykyään vähän turhankin harvoin, pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja kutsua kaverit kylään useammin vaikka ihan muuten vain, ilman mitään sen kummempaa syytä.

Tässä pari kuvaa illan tarjoiluista. Leivoin pari suolaista piirakkaa, jotka ovat illanistujaisherkkubravuurini ja joista postailen ohjeen tänne blogin puolelle tässä kunhan ehdin. Lisäksi tarjolla oli mm. juustoja ja viikunahilloa, illanistujaisten järkkäämisessä Hullujen Päivien aikaan on puolensa. :)

Otin enemmänkin kuvia tupareiden somistuksista, herkuista ja tunnelmasta, mutta käsivaralta kuvaava lasin boolia nauttinut kuvaaja yhdistettynä hämyisään valaistukseen ei tuottanut kovin laadukasta kuvamateriaalia, joten jätettäköön ne julkaisematta. :)

Jos nämä tämänkertaiset kuvani eivät ole mitään valokuvataiteen helmiä, niin paljon kaunista katsottavaa ja mukavaa luettavaa löytyy sen sijaan tässä lokakuun aikana julkistettavasta blogimaailman uutuudesta Indiedays Inspirationista, josta saan nyt paljastaa pikkuisen enemmän kuin viimeksi. 

Me mukana olevat bloggaajat olemme saaneet nyt jonkin aikaa tutustua palveluun, ja täytyy sanoa että olen tyytyväinen että lähdin mukaan, minun pieni Paikkani maailmassa on päässyt todella hyvään seuraan. Mukana ovat sekä Indiedaysin omat blogit, että 300 mukaan kutsuttua Inspiration-blogia, joiden aiheet vaihtelevat ruoasta, sisustuksesta ja lifestylestä muotiin ja kauneuteen. Luettava ja inspiraation lähteet eivät siis lopu ihan heti kesken. :)

Visuaalisena ihmisenä arvostan paljon myös sitä, että Inspiration näyttää todella hyvältä. Näyttävästä kuvavirrasta on todellakin inspiroivaa bongailla mielenkiintoisia blogipostauksia, esimerkiksi kauneimpia sisustusjuttuja ja herkulisimpia ruokaohjeita. Olenkin löytänyt tuota kautta muutamia mukavia uusia blogituttavuuksia.


Myös teillä lukijoilla on nyt mahdollisuus päästä kurkistamaan mistä onkaan kyse ennen sivuston virallista julkaisemista. Sivulla http://indiedays.com/showroom/inspiration/ pääset näkemään kaikki Inspirationissa mukana olevat blogit, sekä voit jättää sähköpostiosoitteesi, jolloin saat tunnukset ja linkin Inspirationin beta-versioon ensi viikon alussa. Kutsuja on rajoitettu määrä, joten toimihan nopsasti. :)

Leppoisaa sunnuntai-iltaa! :)

8 kommenttia:

  1. Nam mitä herkkuja :P Nälissäni täällä kuolaan :)
    Tuo Inspiration vaikuttaa kyllä tosi kivalle, odotan innolla avautumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja Inspiration vaikutti kyllä pienen tutustumisen perusteella mielenkiintoiselta uudelta jutulta. :)

      Poista
  2. Viikunahilloa, nam nam. Myös nuo juustot voisin ottaa heti tänne, mies aina ihmettelee että miksi juusto on lopussa (kun eräs nimetön on käynyt syömässä kaiken). Tai no, ei se enää ihmettele kun on jo tottunut, lähinnä harmittelee jos oli itse aikonut juustoa ottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin juustot katoavat aina jääkaapista jostain kumman syystä. :D

      Poista
  3. Nam, nam :) Odottelen katkarapupiirakan ohjetta, multa puuttuu hyvä sellainen. Illaistujaiset on kyllä parhaita, täytyy taas kohta omatkin järjestää ja ei mistään syystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katkarapupiirakan ohje luvassa tässä lähipäivinä. :)

      Poista
  4. Minäkin tykkään järkätä juhlia, tosin yleensä onnistun kehittelemään melkoisen stressin jos on kutsuttu muitakin kuin vain lähimmät ystävät. Mullakin on tapana tehdä katkarapupiirakkaa pippaloihin, hauska nähdä, minkälainen sinun reseptisi on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on sama juttu, stressaan vähänkään isompia pippaloita tosi paljon etukäteen, vaikka yleensä kaikki sitten sujuukin ihan hyvin kun vieraat saapuvat. Tämän vuoksi teen myös yleensä tarjottavat jollain tutulla ja moneen kertaan testatulla reseptillä. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)