6.4.2012

#23 Sohva

Tänään olen nauttinut vapaapäivästä, pitkään nukkumisesta, kiireettömästä aamupalasta ja siitä, että pääsin kuvaamaan kotia aamupäivän valossa. Meillä on ikkunat etelään ja länteen, joten iltapäivällä aurinko paistaa tänne vähän liiankin kirkkaasti, mutta aamupäivällä valokuvaus onnistuu vähän paremmin.

Kuvasin sisustuskuvahaastetta varten tällä kertaa sohvaa. Se on esiintynyt jo monissa kuvissa aiemminkin, viimeksi haasteen sisustustyyny-postauksessa, joten yritin saada siitä edes vähän erilaisia kuvia ja siirsin sohvapöydän pois sen edestä kuvauksen ajaksi ja jätin viltin lojumaan sohvalle stailasin sohvan hieman eri tavalla. 

Sohvamme löytyi muutama vuosi sitten edullisesti muistaakseni Keltaisen Pörssin netti-ilmoituksen kautta. Myyjä kehui, että siinä on hyvä löhötä, joka osoittautui paikkaansapitäväksi mainoslauseeksi. Sohvalla on todella mukava istua, loikoilla ja vaikka nukkua päikkäreitä. Yksi lempipaikoistani kotona on sohvan kulma, jonne käperryn mielelläni viltin alle läppäri sylissä. Viimeisessä kuvassa näkyy varsin realistinen kuva sohvasta ja sohvapöydästä: viltti sohvan nurkassa, Macbookini (ja kameran liitäntäjohto), teekuppi ja jokin sisustus- tai naistenlehti sohvapöydällä.

Mukavuuden lisäksi pidän sohvan punaisesta väristä, se piristää sisustusta kivasti. Pidän myös paljon vanhojen mustavalkoelokuvien glamourista ja vanhojen elokuvateattereiden tunnelmasta, ja punaisesta sohvasta, jonka pinta näyttää kauempaa katsottuna hieman samettiselta, tulee mukavasti mielikuvia vanhanaikaisen elokuvateatterin istuimista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)