1.4.2012

#18 Eteinen

Eilen meillä oli siivouspäivä, ja otinkin heti siivouksen jälkeen kuvia eteisestä kun se kerrankin oli jokseenkin kuvauskelpoinen. :) 

Eteisessä lempiasioitani ovat kalenteri ja naulakon liukuovet. Lipasto on meillä eteisessä ehdoton, siellä säilytetään kaikkea pientä enemmän ja vähemmän tarpeellista. Eteisessä on lisäksi peili, josta voi tarkistaa päivän asun, sekä peltinen pukuhuonekaappi urheiluvaatteille ja -varusteille. 

Eteisen valaistuksesta en puolestaan pidä, siellä on varsin hämyisää, koska eteinen on nurkan takana kaikkiin ikkunoihin nähden ja myös valaisin on hieman riittämätön tuohon tilaan. Myös kenkiä eteisessä on vähän liikaa lattialla, varsinkin nyt välikautena kun ensimmäiset kevättennarit ja ballerinat on jo otettu optimistisesti esille, mutta talvisaappaitakaan ei vielä uskalla varastoida komeron perukoille. 

Uuden kodin eteiseen haluaisin kenkäkaapin, ja siellä olisi muutenkin tarkoitus sisustaa eteistä hieman enemmänkin, niin että se ei olisi vain tylsä läpikulku- ja vaatesäilytyskäytävä, vaan kutsuva tila, jossa tulisi tunne että on mukava palata kotiin (tai tulla vieraisille meille).  :)


Mukavaa palmusunnuntain (ja aprillipäivän) iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)