19.4.2012

Inspiroivia kylpyhuoneita

Sain pyynnön tehdä postaus kylpyhuoneista, ja sitä olikin varsin mukava toteuttaa. Kylppärit ovat jääneet blogini inspiraatiokuvissa tähän mennessä vähän vähemmistöön, ehkäpä siitä syystä että monilla suosikkisivustoillani esitellyissä asunnoissa on usein kauniisti remontoitu keittiö ja tyylikäs olohuone, mutta kylpyhuoneet saattavat olla usein aika tavanomaisia.

Kyllähän niitä kauniita kylppäreitäkin toki löytyi, kun alkoi etsimään. Pidän kylpyhuoneissa aika samoista asioista kuin keittiöissä ja yleensäkin kodin sisustuksessa: raikkaasta valkoisesta, mielellään terästettynä ripauksella mustaa tai kirkkaita värejä. Myös harmaa näyttää mielestäni kylppärissä varsin tyylikkäältä. 

Rakastan kylpyammeita, ja ehkä suosikkikuvani näistä onkin tuo ihanan tunnelmallinen kuva upeasta harmaasävyisestä kylppäristä, jossa on tyylikäs amme ja kaunis kynttelikkö. Tyylikkäin malli pesualtaalle on mielestäni puolestaan tuollainen esimerkiksi ensimmäisessä kuvassa näkyvä kulmikas allas, jollaisen valitsin myös uuteen kotiimme. Lisäksi olen tämän kuvasarjan jälkeen vakuuttunut, että haluan kylpyhuoneeseen orkidean tai jonkin muun kukkasen. :)


Kuvat: Stadshem

Kuvat: AlvhemKuvat: Bolaget


Kuvat: Skeppsholmen

Kuvat: Stadshem

Mukavaa torstai-iltaa!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mukava kuulla että tykkäsit! :)

   Poista
 2. Kaunista. Sattuisikohan kukaan näitä kommentteja lukeva muistamaan sellaisen vanhan perinnekasvin nimeä, jota yleisesti pidettiin wc-tiloissa? Yleensä kasvoi aika tuuheana, väkäiset lehdet, väriltään vaaleahko vihreä, lehdissä ja varsissa hentoja piikkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei valitettavasti ole tietoa kyseisestä kasvista, mutta sattuisiko joku muu tietämään mikä se on nimeltään? :)

   Poista
  2. Muistaakseni sitä pidettiin jonkinlaisena hajusyöppönä... Ja lisäksi siitä sai pistokkaita, kun otti vaan. Inhottaa, kun en muista!

   Poista

Kiitos kommentista! :)