9.4.2012

#25 Olohuone ja #26 Taulu

Paluu kotiin ja sisustuskuvahaasteen pariin... Haasteen seuraavana kuvauskohteena oli olohuone, ja koska sohva on esiintynyt jo niin monissa kuvissa, päätin kuvailla sen lisäksi erilaisia olohuoneen yksityiskohtia, kuten ikkunalaudalla olevia esineitä. 

Kuvaan pääsi ensimmäistä kertaa myös TV-tasomme, jossa ei tosin paljoa kuvattavaa ole, tämänhetkinen telkkumme kun tosiaan on tuollainen varsin pieni. Uusi, isompi televisio on hankintalistalla uuteen kotiin muuton jälkeen - ellei kuume saada parempi telkku iske sitten ennen jalkapallon EM-kisoja. :)Sisustuskuvahaasteen taulu-aiheeseen ei ollut vaikeaa keksiä kuvauskohdetta, kotimme seinällä kun on tasan yksi taulu. Emme halunneet tehdä reikiä väliaikaisen vuokra-asunnon seiniin, joten taulujen ripustelu seinille on yksi kohta pitkällä listalla nimeltä "sitten uudessa kodissa". Olohuoneen nurkassa olevan miehen työpöydän yläpuolella oli kuitenkin valmiina naula, johon tämä Ikea-taulu istui hyvin, joten se pääsi ainoana tauluna tämän kotimme seiniä koristamaan.4 kommenttia:

 1. Toi puhelin on todella magee yksityiskohta ! Saanko muuttaa teille ? :D Kivoja juttuja on niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo puhelin on kyllä yksi lemppariesineistäni... Ja saat toki muuttaa meille - erityisesti jos tykkäät siivota :D

   Poista
 2. Noh toi siivoaminen ei nyt oo mun lempi juttuja :D Ja tiedätkö, nyt mulla on myös puhelin :D Vähän uudempaa mallia kun toi teidän mutta sellainen veivattava silti, löysin lähetystorilta samana päivänä kun kommentoin tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, pitää sitten siivota itse. :D Mutta hei, hienoa että löysit puhelimen! :) Ja hauska yhteensattuma, tuo minun puhelin on myös lähetystorilta. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)