25.4.2012

Hyvää mieltä

Sain ihanan Shhh, it's a secret -blogin Neiti X:ltä mukavan haasteen, jossa on tarkoitus kertoa kymmenen asiaa, jotka tuovat itselle hyvän mielen ja lähettää haaste eteenpäin viiteen blogiin. Kiitos paljon kivasta haasteesta! Minulla kesti jonkin aikaa vastailla tähän, mutta tässäpä lopultakin kymmenen ilonaihetta:

1. "Oikean" postin saaminen ja lähettäminen - erityisesti odottamatta postiluukusta kolahtavat mukavat kortit ja kirjeet.

2. Kiireettömät vapaapäivien aamut, pitkään nukkuminen - ja pitkät aamiaiset.

3. Matkustus - sekä itse matkalla olo, tulevien matkojen suunnittelu että menneiden matkojen muistelu ja kuvien katselu.

4. Kirjat ja lukeminen.

5. Liikunta - erityisesti hyvänolon tunne lenkin tai jumppatunnin jälkeen.

6. Hyvä ruoka ja juoma.

7. Lähestyvä kesä.


8. Tumma suklaa

9. Hyvät ystävät ja muut rakkaat ihmiset, joiden kanssa jakaa nämä ja monet muut elämän mukavat asiat (ja ne ikävätkin silloin kuin niiden aika on).

10. Bloggaus - sekä oman blogin kirjoitus ja teiltä lukijoilta saamani kommentit ja tykkäykset, että muiden blogien lukeminen. 

Neiti X oli listannut sen verran mukavia asioita, että minulla lipsahti mukaan näköjään muutamia samojakin, pahoittelut siitä. Niin, ja haasteen saa ottaa tästä vastaan kuka vain haluaa. Levitetään hyvää mieltä. :)

PS. Sain jo ennen pääsiäistä haasteen myös Twenty Something -blogin Coralinelta, paljon kiitoksia tunnustuksesta!

2 kommenttia:

  1. Postiluukusta pudonneet ylläripostit on ihania. :) Vaikka kyseessä on kuitenkin aika pieni juttu, on sillä hemmetinmoinen vaikutus, positiivisessa mielessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. :) Pitäisi itsekin muistaa useammin lähettää postia kavereille, pienellä vaivalla saa kuitenkin yllätettyä toisen iloisesti. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)