12.4.2012

#28 Kaunein kohta kodissa

Sisustuskuvahaasteen viimeinen ja vaikein aihe oli kaunein kohta kotona. Kodissamme on paljon kauniita kohtia, oikeastaan paria ikävää väliaikaisratkaisua lukuunottamatta koko koti on mielestäni kaunis. Lopulta päädyin kuitenkin kokkailun ja syömisen ystävänä valitsemaan kodin kauneimmaksi kohdaksi keittiön ja ruokailutilan, ja kuviksi niistä pari haasteen aikana kuvaamaani, mutta aiemmin julkaisematta jäänyttä kuvaa.Neljän viikon sisustuskuvahaasteen päätteeksi haluaisin kiittää IMAGE Black and Whitea mukavan haasteen ideoinnista! :) On ollut hauska kuvata erilaisia asioita omasta kodista tämän reilun neljän viikon ajan, ja päästä myös tutustumaan muiden haasteeseen osallistuneiden bloggareiden koteihin. Mukava myös, että haasteen myötä kertyneistä valokuvista jää itselle talteen muistoja ja dokumentaatiota tämänhetkisestä kotimme sisustuksesta.

2 kommenttia:

  1. Voi eiii, sä oot jo lopussa ja mulla on vielä kaksi viikkoa jäljellä vaikka aloitin varmaan päivä sun jälkeen :D Hidas oon mut puolustan itseäni ensin työkiireellä ja sen jälkeen lomalla !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, sehän on vain mukava että kaikki ei saa tätä valmiiksi samalla kertaa, mielenkiinnolla odottelen mitä kuvia sulla on vielä tulossa. :) Tsemppiä työkiireiden keskelle!

      Poista

Kiitos kommentista! :)