14.4.2012

Takatalvi

Täällä sataa luntaa, isoja märkiä rättejä, joiden sekaan ei tee mieli lähteä ulos. Tällainen sää on Oulussa tähän aikaan vuodesta enemmän sääntö kuin poikkeus, mutta en varmaan koskaan opi pitämään siitä. Meillä on suojauduttu takatalvelta nautiskelemalla kotiolemisesta: aamulla pitkään nukkumisesta, kiireettömästä aamupalasta, viltin alla oleskelusta, teestä, kekseistä ja lempimusiikista. 

Kun takana on vielä kiireinen työviikko ja tiedossa että edessä on työrintamalla vielä kevään kiireisin rutistus ennen kesälomaa, tuntuu hyvältä viettää kotiviikonloppu tekemättä mitään erityistä. Kohta pitäisi kuitenkin uskaltautua ulos lumisateeseen ja ruokakauppaan hankkimaan tarvikkeita illan kokkailuoperaatiota varten. Olen haaveillut jo ballerinoista, kevättakista ja keväisen kepeistä silkkihuiveista, mutta pitänee vielä vetäistä talvisaappaat jalkaan ja kietoutua villahuiviin.

Mukavaa lauantaipäivää, vietitpä sitä sitten lumisateen tai paisteen keskellä!

2 kommenttia:

  1. Sitä räntää tulee täälläkin ja mä olin jo ihan siinä uskossa että nyt se kesä tulee...vaan ei taaskaan. Ehkä ens viikolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt tuntuu siltä että tuleekohan se kesä koskaan... Mutta pakko elää siinä toivossa että kohta tämä räntäsade lakkaa, toivottavasti ainakin vappuun mennessä. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)