12.5.2012

Äidille

Äiti, jos luet tätä blogia niin laita silmät kiinni nyt! (Tästä ei tosin oikeasti liene pelkoa, sillä en ole kertonut tästä blogista muille läheisilleni tai ystävilleni kuin miehelleni, joka ei voi oikein välttyä lähes jokailtaiselta blogikirjoittelultani ja siihen liittyviltä valokuvaussessioilta). 


Mutta asiaan... Äitini saa minulta tänä vuonna äitienpäivälahjaksi Mymmelin äiti -muumimukin. Lahja ei liene mikään valtava yllätys, äiti kun pitää muumimukeista ja saa niitä usein minulta ja veljeltäni erilaisiksi lahjoiksi. Toivon kuitenkin, että yllätyksettömyydestään huolimatta tämä olisi mieluinen. 

Mymmelin äiti sopii äidilleni mielestäni erityisen hyvin, äiti-teemansa vuoksi tietysti erityisesti. Äitini työskentelee lasten parissa, tekee työtä sydämellään ja on myös varsin pidetty lasten keskuudessa, joten lapsipaljouden ympäröimä Mymmelin äiti on hänelle siinäkin mielessä osuva. 

Kaupan korttihyllystä sattui vielä sopivasti löytymään mukin kanssa samansävyinen Muumimamma-kortti. Liekö kyseessä sitten korttivalmistajan suunniteltu juttu tehdä kauden muumimukiuutuuden kanssa sävy sävyyn oleva äitienpäiväkortti vaiko vain hauska sattuma. Oli miten oli, toivottavasti äiti ilahtuu. :)

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, kun on ihana ja osuva muki! (Kortti myös.) Tuo on siis uutuus, eli ihan kaupoista pitäisi löytyä? Voi olla, että täytyy ostaa vähintään äidille, ellei itselle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muki kyllä niin ihana ja värikin on kiva, tiesin heti kun tuon näin esittelyssä jossain blogissa että tuollaisen annan äitienpäivälahjaksi. :) Ja joo, tämän kevään uutuusmuki on kyseessä, ihan Citymarketista löysin tuon äidille ostamani.

   Poista
 2. Tuo Mymmelin äiti -muki on vaan niin ihana! Ja sopii hyvin äitienpäivälahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. :) Äitini tykkäsi mukista myös todella paljon.

   Poista

Kiitos kommentista! :)