9.5.2012

Oma koti kohta valmis

Eilen oli odotettu päivä - pääsimme ensimmäistä kertaa käymään työmaavierailulla tulevassa asunnossamme. Hieman omaksi hämmästykseksenikin täytyy sanoa, että heti kun astuin sisään, niin paikka tuntui kodilta, vaikka kaikki kovin keskeneräistä vielä olikin. Ilmeisesti olen tuijotellut pohjapiirustusta sen verran ahkerasti ja yrittänyt kuvitella asunnon mielessäni, että kaikki näytti heti ulko-ovelta (tai siitä mihin ulko-ovi tulee) alkaen kovin tutulta, juuri sellaiselta kuin olin kuvitellutkin sen olevan.

Olin elänyt siinä luulossa, että pääsisimme näkemään kalusteet jo paikoillaan, mutta niitä ei oltukaan vielä asennettu ylempien kerroksien asuntoihin. No, oli hauska päästä näkemään uusi koti myös näin enemmän raksavaiheessa, ja sovimme jo uuden käynnin lähemmäksi talon valmistumisajankohtaa, jolloin kämpässä pitäisi sitten ollakin jo viimeistelyä vaille valmista. Rakennustyö on kuulemma aikataulussaan, joten kesäkuun loppupuolella olisi sitten muutto edessä - arvatkaapa maltanko tuskin odottaa! :)


Tämän ääressä sitä kohta lämmitellään ja tunnelmoidaan. :)
Takan väri ja ulkonäkö eivät ole vielä lopullisest, vaan se tulee saamaan pintaansa valkoisen laastin.


Tuohon ruskean seinän (ja tavaraläjän) kohdalle tulee keittiö.

 Olohuoneen ikkunat olivat jopa vielä isommat kuin olin kuvitellut. :)


Kylppärin kaakelit oli jo asennettu. Kuva ei näköjään ole tarkin mahdollinen, liekö kuvaajalla kädet tärisseet innostuksesta, mutta jospa tästä jotain selvää saisi... Vasemmalle tulee sauna.

Näkymä parvekkeelta - tulevaisuudessa etualalla tulee olemaan toivottavasti vähän vehreämpää kuin tämänhetkinen viehättävä työmaanäkymä. :)

2 kommenttia:

  1. Voi tuota valon määrää tulevassa kodissanne!! Ja takka ja suihku vaikuttavat ihanilta :) Jotain hienoa hohtoa on kyllä muuttaa ihan uuteen kotiin, vaikka vanhoissa taloissa onkin tunnelmaa ja elämän jälkiä (niitä joskus vähän liikaakin).

    VastaaPoista
  2. Juuri tuo valon määrä oli yksi niistä asioita joihin tässä asunnossa ihastuin ja joka vaikutti päätökseen että tästä tulee kotimme. Olin niin onnellinen eilen kun valoa näytti myös todellisuudessa olevan juuri niin paljon kuin olin kuvitellutkin, vaikka ikkunoissa oli vielä muovit. :)

    Olen aina ollut vanhojen talojen tunnelman ystävä, mutta olet kyllä oikeassa, ihan uudessa kodissa on myös oma hohtonsa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)