14.5.2012

Puutarhajuhlat

Vaikka olenkin henkeen ja vereen kerrostaloasuja, jonka unelmakoti on korkealla kattojen yllä, mielellään mahdollisimman lähellä kaupungin keskustaa, aina joskus yllätän itseni haaveilemasta viehättävästä vanhasta omakotitalosta ja sen tunnelmallisesta pihasta jolla kasvaisi isoja, vanhoja puita. Niiden katveeseen voisi lämpiminä kesäpäivinä pystyttää ison puutarhapöydän, jonka ääreen kokoonnuttaisiin isolla ystäväjoukolla nauttimaan hyvästä seurasta, ruuasta ja auringonpaisteesta. 
Kun ilta alkaisi viilentyä ja hämärtää, sytytettäsiin lyhtyjä, kietouduttaisiin lämpöisiin huopiin ja parannettaisiin maailmaa viinilasillisen äärellä. Jos tulisi liian kylmä istua ulkona tai jos alkaisi sataa, siirryttäisiin talon kauniille lasikuistille istuskelemaan tai sisälle takkatulen ääreen.

Erityisesti näin sateisena ja harmaana maanantaina tekee mieli sukeltaa kesäisiin unelmiin, laittaa silmät hetkeksi kiinni ja kuvitella auringon lämpö kasvoilleen. Näiden kuvien myötä oikein mukavaa uutta viikkoa! :)Kuvat via Apartment Therapy

PS. Tällä viikolla minulla on tavoitteena kuvata taas inspiraatiokuvien lisäksi myös omaa kotia, sekä postata tänne myös pari ruokaohjetta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)