21.5.2012

Työmatkalla

Kuva täältä.
Lähden tänään muutaman päivän kestävälle työmatkalle. Matkakohteena on kaupunki, jonne olen jo pitkään halunnut matkustaa, Barcelona. Vaikka reissusta tuleekin taatusti varsin työntäyteinen, odotan sitä silti innolla, mukava saada vähän vaihtelua normaaliin toimistoaherrukseen ja päästä käymään kiinnostavassa kaupungissa vaikka sitten näin työn merkeissä.

Aion yrittää löytää jossain välissä edes vähän aikaa tutustua myös itse kaupunkiin ja olenkin valmistautunut matkaan paitsi työasioiden osalta, myös opiskelemalla Mondo-lehden Barcelona-vinkkejä. Tosin vaikka työmatkoilla saattaakin ehtiä kurkata pikaisesti läpi tärkeimmät nähtävyydet tai shoppailla vähäsen, lomamatkojen lempitekemiseeni, kiireettömään kiertelemiseen kaupungilla ja paikan tunnelman fiilistelyyn, ei taatusti ole aikaa. Niinpä kotiinpaluun jälkeen on luultavasti vain kovempi matkakuume kuin lähtiessä. :) No, seuraavaa lomareissua odotellessa...

Kamerakin kulkee mukana matkalaukussa, joten muutamia kuvia ja tunnelmia matkalta on luvassa luultavasti tänne bloginkin puolelle kunhan kotiudun. Nyt kuitenkin Paikka maailmassa hiljenee perjantaihin saakka, oikein mukavaa viikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Mä oon ollut niin 100 kertaa lähdössä Barcelonaan ja aina päätynty jonnekkin muualle mutta me ollaan nyt päätetty :D joo siis oiekasti päätetty että seuraava reissu tän kesän Lissabonin jälkeen on Barcelona.

  Ihanaa että pääset tonne vaikkakin työmatkalle mutta kuitenkin ja tiedätpähän sitten sen Barcelonan loman koittaessa minne olet menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, Barcelonan matka on ollut suunnitteilla ties kuinka monelle kesälle mutta aina on tullut jotain muuta. :) Jospa sitten seuraavalla lomalla, kunhan ensin toinen 100 kertaa suunnitelmissa ollut kohde, Berliini, on katsastettu tänä kesänä. :)

   Mukavalta kaupungilta kyllä vaikutti, kyllä tuonne lomalle tämän kokemuksen perusteella kannattaa mennä ehdottomasti. :)

   Poista
 2. Barcelona on varmaankin mun suosikki kaupunkimatkakohde! Kivaa matkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Barcelona vaikutti kyllä kivalta kaupungilta.

   Poista

Kiitos kommentista! :)