31.3.2012

#17 Kaapin sisältö

Kurkistus keittiön kaappeihin: Lasikaapeista löytyy Iittalan Verna-sarjaa eri sinisen ja vihreän sävyissä, miehen olutlasikokoelma, Iittalan ja Riedelin viinilaseja sekä sekalaisia kuohari- ja drinkkilaseja.


Alakaapissa puolestaan majailevat lautaset, kulhot, tarjoiluastiat ja lajitelma lautasliinoja.


Yksi nykyisen vuokra-asuntomme parhaita puolia on toimiva keittiö ja sen erittäin hyvät kaappitilat. Niistä saimme ideoita, kun pääsimme vaikuttamaan tulevan kotimme keittiöön. Voisin tehdä aiheesta joskus ihan oman postauksenkin.

Nyt pitää kuitenkin rientää valmistautumaan, saamme illaksi vieraiksi kaveripariskunnan, joiden seurassa luvassa on kokkausta porukalla ja muuta mukavaa illanistumista. 

Rentouttavaa lauantai-iltaa! :)

2 kommenttia:

  1. No on teillä kyllä kaappi tilaa :o Meillä on ainoastaan kuivauskaappi astioille ja voin kertoa että ahdasta on. Oon vähän kade :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on ollut aiemmissa asunnoissa pelkkä kuivauskaappi (ja siellä romahtamisvaara kun hyllyt olivat aina niin täynnä kuppeja ja laseja :D), joten olen kyllä ollut superonnellinen kun täällä on päässyt järjestelemään astioita ihan oikeisiin astiakaappeihin. .)

      Poista

Kiitos kommentista! :)