16.6.2012

Äidin puutarhassa

Tervehdys kotiseudultani Pohjanmaalta, täällä päivä on sujunut leppoisan kesäisissä tunnelmissa. Kävimme äidin ja isän kanssa naapurikaupungissa ostoksilla ja syömässä samalla autogrillillä kuin lapsuudessani, se oli yhä pystyssä. (Sivuhuomautuksena, että yleensä meillä syötiin ihan terveellistä kotiruokaa, grilliruoka oli harvinaista herkkua). Tein myös kivan kirppislöydön, mutta siitä lisää myöhemmin. :)

Myös pihalla on tullut istuskeltua, ja hyvinhän siellä viihtyikin kun äiti oli rakentanut pihalle kauniita kukkapenkkejä. Äidin sisustustyyli on rento ja kotoisa sekoitus modernia ja maalaisromantiikkaa ripauksella leikkisiä yksityiskohtia. Sama tyyli jatkuu puutarhassa, kukkien seasta kurkistelee ankkoja ja sammakoita ja vanha emalikattila on saanut uuden elämän kukkapurkkina.6 kommenttia:

 1. Mukava tunnelma puutarhassa. Nyt on nautittava kesän parhaista hetkistä. Pikapuoliin on lähdettävä ihastelemaan Jeppiksen isoa puutarhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on kyllä tosiaan paras aika kesästä ja hyvä hetki nauttia sekä puutarhojen että luonnon kauneudesta.

   Poista
 2. Ihana puutatarha ja erityisesti toi kattila miellyttää :) Äidit on kyllä parhaita kaikessa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kattila on kyllä aivan ihana. Äideillä on kyllä ihmeellinen kyky tehdä mistä tahansa paikasta viihtyisä ja kodikas. :)

   Poista
 3. Kääk miten suloiset tuo lintu ja emalikattilaruukku! Mukavan näköinen puutarha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lintu ja kattila ovat minunkin suosikkejani. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)