25.6.2012

Viimeisen kerran kuvia vanhasta kodista

Muuttolaatikot saapuivat tänään, ja vietin ensimmäisen lomapäiväni niitä pakkaillessa. Sain myös äitini täksi päiväksi talkooavuksi, ja vaikka pakkasimmekin leppoisaan tahtiin välillä kaupungilla lounaalla ja alennusmyynneissä piipahtaen, jo noin puolet laatikoista on nyt pakattuna valmiiksi. 

Keittiön kaapit ammottavat jo tyhjyyttään paria käyttöastiaa lukuunottamatta, ja kaikki kirjat ovat myös jo päässeet laatikoihin ja kirjahylly purettu osiin, verhot on otettu jo alas ikkunoista ja ikkunalautojen koriste-esineetkin pakattu. Hämmentävää, kuinka asunto, joka vielä hetki sitten näytti kodilta, onkin nyt muuttunut lainalaatikoiden kansoittamaksi muuttotyömaaksi.

Tässä muutama kuva muistutukseksi miltä täällä näyttikään. Nämä ovat kooste muutamista suosikeistani tämän kevään mittaan tästä asunnosta ottamistani kuvista. Minulla oli tarkoitus kuvata näitä nurkkia vielä viimeisen kerran ennen muuttopakkauksen aloittamista, mutta en enää ehtinyt, joten täytyy siis tyytyä jo kerran julkaistuihin kuviin.

1 kommentti:

Kiitos kommentista! :)