27.6.2012

Päivän kattaus


Kaikki toistaiseksi pakkaamatta olevat astiat ovat pesussa, joten mansikat ja mascarponevaahto syötiin tällä kertaa tällä tavalla tarjoiltuna. Kertakäyttöastioita on kertynyt kaappiin erilaisten piknikkien jäljiltä, tosin en tiedä mistä nuo Hot Wheels -kupit ovat meille ilmestyneet.

Nuo kuvassakin näkyvät maalarinteipinpätkät, joihin on kirjoitettu mihin huoneeseen mikäkin laatikko kuuluu ovat muuten osoittautuneet aiemmissa muutoissa kullanarvoisiksi samoin kuin kunnon muoviset, pinoutuvat muuttolaatikot. Viimekertaisessa muutossa talkooporukalta tuli lisäksi palautetta, että lappuja pitää löytyä laatikon joka kulmalta jotta ne huomaa, joten olen nyt liimaillut niitä sitten oikein urakalla.

Toivottavasti nämä muuttohöpinät eivät jo ala kyllästyttämään, täällä arki vain pyörii tällä hetkellä varsin tiiviisti kyseisen aiheen ympärillä. Enää pari päivää tosin jäljellä, ja sitten luvassa onkin juttua uudesta kodista, kunhan saamme siellä paikkoja vähän järjestykseen...

3 kommenttia:

 1. Tosi kivat nuo kukalliset mukit!

  Mä olen myös muuton yhteydessä aina (ne pari kertaa, jotka olen muuttanut) pakatessa kirjoittanut laput laatikoihin, helpottaa kummasti. Viimeksi vielä kirjoitin, mihin huoneeseen mikäkin laatikko viedään, niin muutoapuporukkakin tiesi, minne laatikot viedään. Helpotti purku-urakkaa tosi paljon!

  Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 2. Onnea muutolle ja tietysti uuteen kotiin.

  Tästä muistinkin, että meillä on ullakolla vielä avaamattomia muuttolaatikoita. Yllätyksiä varmaan luvassa. Joten ei kannata pitää kiirettä laatikoiden suhteen. Säilyvät ihan hyvin tallessa.

  VastaaPoista
 3. Muuttoapuporukka on kullan arvoista! Meillä ei paljon apulaisia näkynyt? Kaikki roudattiin melkein miehen kanssa kaksistaan ja oli kovaa hommaa! Ja on se sitä paitsi kivempi purkaa, kun pakata. Mukavaa muuttoa! :) anne

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)