7.6.2012

Kuvia uudesta kodista

Tänään oli sitten vuorossa se pienen jännityksen sekaisella innostuksella odottamani ohjelma: vierailu työmaalla katsomassa nyt jo viittä vaille valmista tulevaa asuntoamme. Jo viime käynnillä sisätöiden puolesta puolivalmiissa kämpässä tuntui että kaikki näytti juuri siltä kuin olin kuvitellutkin, mutta nyt tuolla tuli kierreltyä melkein liikutuksen kyyneleet silmissä: täällä kaiken raksapölyn, työkoneiden ja rakennusmateriaalien alla se on: koti.

Olen aina pitänyt itseäni ihmisenä, joka ei niin suuremmin välitä hienoista asunnoista ja joka tekee kodin sinne missä ikinä onkaan. Nyt monien muuttojen ja erilaisten vuokra-asuntojen (jotka kaikki ovat olleet kyllä omalla tavallaan mukavia paikkoja asua) jälkeen tuntuu kuitenkin hyvältä asettua hetkeksi aloilleen. On myös varsin uskomattomatonta (ja aika mahtavaa), että tuollainen ihan uusi, tilava ja valoisa asunto on kohta kotimme.

Nyt kuitenkin pitemmittä puheitta muutamia kuvia. Aurinko alkoi paistaa juuri ennen käyntiämme joten asunnon valoisuus pääsi oikeuksiinsa (ja asetti haasteita kuvaajalle).

Tervetuloa meille! Käykää sisään, ei tarvitse pyyhkiä kenkiä.


Keittiö. Tasot kaipaavat vielä pientä pölyjen pyyhkäisyä. :) 
Alunperin keittiössä ei ollut saareketta, se on meidän tilaamamme muutostyö. 
Kaapinovien malli on Topi-Keittiöiden Särmä.
Olohuone. Takka näytti vielä paljon kauniimmalta nyt viimeisteltynä.


Ovet makuuhuoneeseen. Makkari oli tällä hetkellä täynnä tavaraa, joten siitä ei saanut kovin edustavia kuvia. :)


Kylppäri ja sauna. Saunassa tuli fiilistelyä hetki seisoskelemalla siinä kohtaa johon lauteet tulevat. :)

Ja lopuksi vielä parvekekuvaa...

Tännepä sitä sitten reilun kolmen viikon päästä muuttolaatikoita kannetaan. Nyt pitäisi vain malttaa odottaa sinne asti - ja saada kaikki pakattua sitä ennen. :)

Jos pohjapiirustus ja lisätiedot asunnosta kiinnostavat ne voi kurkata täältä.

11 kommenttia:

 1. Oi se on jo nyt tosi ihanan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä ollaan vieläkin hieman hämmentyneitä siitä, että kohta pääsee asustamaan noin ihanassa kodissa. :)

   Poista
 2. Vau!!! Ja takka!!!!!!!!!!! <3 Onpa hauskaa, että ollaan samassa tilanteessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hauskaa että meillä on jopa sama muuttopäivä! :D Ja tuo takka on kyllä aika mahtava... :)

   Poista
 3. Oi ompas ihanan näköistä! Kuvista jotenkin aistii sen uuden tuoksun. Voi että, määkin tahon uuden kodin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Uudessa talossa on ihanaa juuri tuo uuden tuoksu ja miten kaikki onkaan niin puhdasta ja käyttämätöntä... vaikka vanhoissakin taloissa on kyllä oma tunnelmansa ja viehätyksensä.

   Poista
  2. Niimpä! Oon joskus pohtinut että olisiko mun unelma-asunto uudessa vai vanhassa talossa, kummassakin kun on omat juttunsa. En ole osannut päättää vielä ja toistaiseksi ainakin oma kotini on 70-luvun talossa. :)

   Poista
 4. Ihanalta näyttää, valkoista ja valoisaa. Takka on ihan mahtava ja nuo makkarin pariovet, WAU =) Kyllä kelpaa kolmen viikon päästä kannella tavaroita sisään =) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Suveliina! Tuo valoisuus oli yksi tämän asunnon ostopäätökseen vaikuttaneita asioita. :) Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 5. En voi muuta kuin huokaista (hieman kateellisena ;), niin hienolta teidän uusi koti näyttää! Tilava, valoisa ja täynnä pieniä ja suuria hienoja yksityiskohtia kuten takka, saunatilat, keittiösaareke ja upea parveke. Kyllä tulee upea koti, varsinkin kun saat tavarat paikalleen ja vähän sisustettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Täällä odotellaan kyllä jo innolla (ja vähän epäuskoisena) että pääsen sisustamaan ja asustamaan tuonne. :)

   PS. Ihana tuo uusi profiilikuvasi. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)