19.6.2012

Tiistai-inspiraatio: Työnurkkaus

Myönnän, ajoitukseni voisi olla parempikin. Tähän aikaan vuodesta pitäisi varmaan keskittyä kirjoittamaan blogiin kesäkukista, grilliherkuista, mökkisisustuksesta ja riippumatoista, joissa viettää lokoisia lomapäiviä. Tässä kuitenkin epäajankohtaisesti asiaa työnurkkauksesta, jollaista olen suunnitellut uuteen kotiin.

Työnurkkauksen sijaan voisi tosin puhua minun tapauksessani vaikkapa bloggaus- ja nettisurffausnurkkauksesta, teen nimittäin töitä kotoa käsin äärimmäisen harvoin (ja niissäkin tilanteissa on yleensä kyse vain yhteen tai kahteen sähköpostiin vastaamisesta). 

Työpisteen ei tarvitsisi olla enempää kuin kevyt pieni pöytä, jolle MacBookini laskea. Ajoittainen vieras pöydällä olisi myös ompelukone, ja voisin sijoittaa myös piirustuslehtiön ja -kynät käden ulottuville siltä varalta, että piirustusinspiraatio sattuisi iskemään vuosien tauon jälkeen. Työpöydällä olisi hyvä olla paikka myös parille kansiolle asiapapereita varten.

Unelmieni kirjoituspöytä voisi näyttää esimerkiksi tältä:

Alvhem
via Sisustusblogi
Stadshem
 
Stadshem
Kuva: Stadshem

Apartment Therapy

Alvhem
House to Home

2 kommenttia:

  1. Nättejä työnurkkauksia, kelpuuttaisin melkein jokaisen riemumielin! :) ikävä kyllä itse tarvitsen kotona järeämmät tilat työskentelyyn ja jotenkin se työhuone on vaan hankalaa saada näyttämään kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eivätkö olekin tosi kivoja! :) Meillä mies tekee välillä kotitoimistopäiviä ja hänen työpisteensä on sellainen järeä tapaus, iso toimistopöytä täynnä paperipinoja, jota on mahdoton edes yrittää saada kivannäköiseksi.

      Poista

Kiitos kommentista! :)