1.6.2012

Tervetuloa, kesäkuu

Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua ja kesäkuuta kaikille, sekä lämpimät onnittelut tänä viikonloppuna valmistuville! Oulussa on ollut tänään sen verran harmaata ja koleaa, että tuntuu hieman epätodelliselta että nyt todellakin on jo kesäkuu, mutta uskottava kai se on. :)

Lempiaikani vuodesta on loppukesä, heinäkuun helteet ja kiireettömät lomapäivät ja elokuun lämpimät, hämärtyvät illat. Kesäkuussakin on kuitenkin monia hyviä puolia: valon määrä, kauneimmillaan oleva luonto ja varsinkin se, että suurin osa kesästä on vielä edessä päin.

Rakastan alkukesässä myös sitä, kuinka eka kerta eri kesätekemisiä tuntuu aina niin spesiaalilta.  Kesän ensimmäiset mansikat maistuvat aina parhaimmilta, ensimmäisenä hellepäivänä kesämekossa ja sandaaleissa olo on ihanan kevyt, ja ensimmäinen lämmin kesäsade houkuttaa ulos tanssimaan sateeseen. Tämä kesäkuu tulee olemaan vieläpä aivan erityinen, sillä silloin pääsemme viettämään ensimmäisiä hetkiä uudessa kodissa (jotka tosin kuluvat varsin muuttopuuhien täyteisissä tunnelmissa). Tänään on kulunut puoli vuotta siitä, kun perustin tämän blogin. Olin jo jonkin aikaa kaivannut uutta harrastusta arki-iltoja piristämään ja kanavaa purkaa sisustus- ja kokkailuinnostustani, ja vuodenvaihteessa sitten uskaltauduin toteuttamaan blogisuunnitelmani. En olisi silloin osannut arvatakaan, kuinka antoisa osa elämääni tästä muodostuu. Siitä kiitos kuuluu erityisesti teille, ihanat lukijat ja vierailijat! :) 

On ollut ilahduttavaa löytää blogiharrastuksen kautta kokonaan uusi maailma. Yhdeksi arkipäivieni kohokohdaksi ovat muodostuneet ne hetket, kun on aikaa rauhoittua ja sukeltaa inspiraatiota, uusia ideoita ja hyvää mieltä tuovien blogien maailmaan. Lähes yhtä mukavaa on myös jakaa erilaisia meikäläistä kiinnostavia asioita ja siinä välissä pieniä palasia elämästäni täällä omassa paikassani maailmassa.


Toukokuu oli minulla täynnä työtä ja tohinaa, mutta nyt kiire alkaa toivottavasti pikkuhiljaa hellittämään. Hektiselle arjelle kaivattua vastapainoa ovat viime viikkoina tuoneet kepeät fiilistely- ja kuvapostaukset tänne blogiin. Nyt kesäkuussa minulla on kuitenkin vakaa aikomus kirjoitella niiden lisäksi myös vähän enemmän sisustusjuttuja. Myös kokkaukseen olisi taas vaihteeksi mukava panostaa vähän enemmän ja kokeilla uusia kesäisiä reseptejä. 

Tässä kuitenkin vielä muutamia kukkakuvia näin kesän kunniaksi ja harmaata päivää piristämään. :)

2 kommenttia:

  1. Onnea puolivuotiaalle blogille! Ja hyvä että aloitit, mun lempi blogeja :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)