24.6.2012

Keskikesän hetkiäTervehdys taas juhannuksen vieton jälkeen! Meillä oli tänä vuonna mökkeilyn sijaan kaupunkijussi kaveripariskunnan luona täällä Oulun seudulla, mutta ohjelmassa oli kuitenkin varsin perinteikkäitä juhannustekemisiä: kokoontumista yhteen hauskalla porukalla, saunomista, uimista, grillausta ja valtavasti hyvää ruokaa, viiniä, lautapelien pelaamista pitkälle yöhön. Tervetullut hengähdystauko työntäyteisen kevään ja muuttopuuhien välissä. 

Kuvia tuli otettua vain pari julkaisukelvotonta otosta, ehkä myös valokuvauksesta on hyvä pitää pientä lomaa välillä. Tässä kuitenkin kuvitukseksi muutama kuva kotimme ikkunoista ja parvekkeelta viime yöltä puolenyön tienoilta, hetkiltä jolloin auringonlasku vaihtui auringonnousuksi.Suloista sunnuntaita! :)

2 kommenttia:

 1. Meillä oli niin synkkää ja sateista eilen ( on tänäänkin ) että ei kyllä laskenut eikä noussut koko aurinko ollenkaan :( Mä vähän odotin sitä valoisaa ihanaa yötä mutta onhan noita tässä ollut onneksi muutenkin.

  Kaupunkijussia vietettiin täälläkin ja musta ne onkin parhaita. Hyvin hyvin harvoin ollaan missää mökillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh, toivottavasti teillä siellä on kuitenkin vielä paljon valoisia öitä tulossa. :) Ja kaupunkijussit ovat kyllä mukavia, aina ei tarvitse olla menossa mökille.

   Poista

Kiitos kommentista! :)