8.6.2012

Ostoksia, ostoksia...

Muotibloggaria minusta ei taida saada tekemälläkään, mutta viime viikkoina on tullut löydettyä muutamia sen verran mukavia täydennyksiä vaatekaappiin ja asustevarastoihin, että on ihan pakko esitellä niitä täälläkin näin perjantain kevennykseksi. 


Barcelonan työmatkan pikaiselta ostoskierrokselta löysin tiukasta aikataulusta huolimatta pari ihanuutta kesän varalle. Desigualin liikkeeseen pistäydyin lähinnä ihmettelemään putiikin upeaa sisustusta, mutta tämän mekon graafista mustavalkoista ja räväköitä kesämekkomaisia kukkasia yhdistelevä printti vetosi meikäläiseen niin paljon, että ostopäätös tuli tehtyä. :)



Desigualin psykedeelistä väri-iloa kelpuutin mukaani lisäksi yhden rannekorun verran. Tämä näyttää mielestäni hienolta yhdistettynä yksinkertaiseen mustaan asuun, rajansa värikkyydelläkin. :) Yritin ottaa myös havainnollistavaa kuvaa miltä koru näyttää ranteessa, mutta tärähtämättömän kuvan ottaminen omasta kädestä ilman jalustaa osoittautui ylivoimaiseksi tehtäväksi. Taidan siis pitäytyä jatkossa sisustuskuvaamisessa. :)

Barcelonan ostoskierrokselta löysin lisäksi minulla ostoslistalla olleet uudet kesäkengät. Nämä sandaalit ovat mielestäni aivan superkauniit, ja ne ovat kaiken lisäksi mukavat ja kepeät jalassa, aitoa nahkaa ja hintakaan ei päätä huimannut. Pohja tosin ei ole oikeaa puuta, mutta jospa näillä ainakin yhden kesän kopistelisi. :) 

Aikaa kenkäkaupassa käyntiin minulla oli 10 minuuttia, pitäisiköhän aina shoppailu kiireessä jos tuloksena on näin kivoja löytöjä...

Barcelonan lisäksi pari mukavaa löytöä tuli tehtyä myös Oulu Fashion Stock Sales -tapahtumasta viime viikonloppuna.

Arvostan todella paljon oivaltavaa kierrätysmateriaalien käyttöä, ja niinpä ihastuinkin paitsi tämän kaulakorun näyttävään ulkonäköön, myös sen tarinaan: koru on valmistettu kierrätetyistä polkupyörän sisäkumeista. Korun sopi kivasti yhteen Barcelonasta ostamani mekon ja kenkien kanssa, ja tällä yhdistelmällä ajattelinkin mennä tämän kesän rennommat juhlat. Koru on 2. Elämä - merkin Drops Necklace ja sitä myy Paloni, jolla on valikoimissaan eri pienten suunnittelijoiden käsityönä tehtyä designia.


Fashion Stock Salesissa kävin myös Lumin osastolla hypistelemässä merkin uusia, herkullisen värisiä laukkuja. Jotain värikästä tuli ostettuakin - uuden laukun sijaan kuitenkin vain raikkaan pinkki vaihtohihna mustaan Lumi Supermarket Bagiini. Mukava saada pientä piristystä luottoveskaani, joka on jo yli vuoden ajan kulkenut kainalossani kaikkialle. :)


Nyt siirryn takaisin tämän kesän toiseksi odotetuimman tapahtuman pariin (heti uuteen kotiin muuton jälkeen), nimittäin jalkapallon EM-kisojen. Jalkapalloon (erityisesti englantilaiseen sellaiseen) hurahtanut isäni opetti minut arvostamaan peliä pienestä pitäen, ja kun miehenikin on vielä futisfani, niin kaikkia jalkapallon arvokisoja seurataan meillä tiiviisti.

Aurinkoista perjantai-iltaa ja mukavaa viikonloppua, vietitpä sitä sitten futishuumassa tai ihan muissa tunnelmissa! :)

PS. Paljon kiitoksia kaikille kivoista kommenteistanne postaukseen uudesta kodistamme (ja muihinkin postauksiin), vastailen niihin tässä mahdollisimman pian! :)

4 kommenttia:

  1. tuo kaulakoru on aivan upea :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Perhana kun missasin Fashion Stock Salesin! Argh. Hyvännäköinen laukku! Ja mekko! Mulla on Desigualin hame, mutta se on hyvin epäDesigualmainen! :D

    Lumi mun pitää joskus kyllä tsekata, josko sieltä löytyisi mullekin uusi luottolaukku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin tykkään Desigualin niistä epäDesigualmaisemmista vaatteista, tuolla liikkeessäkin ihailin tämän mekon lisäksi mustavalkoisia sarjakuvatyylisiä hameita. :) Voin kyllä suositella Lumin laukkuja, olen kyllä ollut tyytyväinen tähän omaani, mieletön tilaihme, kestää hyvin mukana menossa ja simppeli design sopii hyvin yhteen monenlaisten asujen kanssa. Nyt noihin oli tullut myös tosiaan aivan ihania uusia värejä.

      Poista

Kiitos kommentista! :)