18.6.2012

Ilves ikkunalaudalla

Lauantaina mainitsin kivasta kirppislöydöstä... Olen jo pitempään haaveillut isosta vanhasta lasipurkista, jota voisi käyttää niin kukkamaljakkona, säilytyspurkkina kuin ihan vain koristeenakin. Viime viikonloppuna vastaani käveli ihana Riihimäen 3 litran Ilvestölkki, joka löysi paikan ruokailutilan ikkunalaudalta neilikkakimpun maljakkona. Pienemmät neilikat, jotka olivat hukkua isoon purkkiin, saivat maljakon söpöstä limsapullosta. Seuraavaksi voisin poimia näihin luonnonkukkia...


Hyvää alkanutta viikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Valkoiset narsissit on niin kauniita!

  VastaaPoista
 3. Hienot löydöt
  Olen ottanut säilytyspurkeiksi ns arkipäivän lasipurkkeja, kuten kurkku-, hillo- yms purkkeja. Etiketit pois vain ja siinä ne nyt nököttvät sisällään mitä milloinkin. PS olen tehtaillut niihin omat etiketit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva vinkki tuo lasipurkkien ottaminen säilytyskäyttöön ja omien etikettien tekeminen niihin. Uusien käyttötarkoitusten keksiminen arkipäiväisille tai poisheitettäville esineille on kyllä kierrätystä parhaimmillaan.

   Poista
 4. Minäkin keräilen noita vanhoja lasipurkkeja. Niihin on kiva laittaa kaikkea pikkutavaraa ja käyttää vaikkapa maljakkona. Hymyilyttää :), kun meillä on niin paljon samanlaisia tavaroita ja kiinnostuksen kohteita. Aurinkoa! anne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat lasipurkit ovat kyllä kauniita... Hauskaa että sinäkin keräilet niitä, ja että meillä tosiaan on niin paljon samanlaisia tavaroita ja kiinnostuksen kohteita. Aurinkoa sinullekin (ainakin aurinkoista mieltä, mikäli siellä on yhtä sateista ja harmaata kuin täällä)! :)

   Poista
  2. Kiitos! Sadetta on joka päivä. Jos aurikoinen päivä sattuu, niin se paistaa täysillä. Sais jakaa lämpöä ja paistetta useammalle päivälle hillitymmin. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)