20.6.2012

Kori kaukosäätimille

Kaukosäätimet ovat kummia kapistuksia. Kun olohuoneen haluaisi olevan siisti ja järjestyksessä, ne lojuvat esillä pitkin pöytiä, ja kun niitä tarvitsee, niitä ei löydy mistään. Ainakaan sitä oikeaa säädintä, nykyään kun niitä on kertynyt vieläpä melkoinen määrä, omansa televisiolle, digiboksille, DVD-soittimelle, CD-soittimelle, vahvistimelle... ja pari Wiin ohjainta vielä kaupan päälle. 

Päätin ratkaista ongelman virkkaamalla kapuloille oman säilytyskorin. Korin tein Novita Tuubi-langasta vyötteen ohjeen mukaan niin, että virkkasin korin pohjan ison korin ohjeen mukaisesti halkaisijaltaan 26 senttiseksi, mutta reunasta tein vain 10 senttiä korkean. Näin kaukosäätimet sopivat koriin suorassa, mutta ne on myös helppo napata sieltä nopeasti. 

Koria on tullut testattua nyt muutaman päivän ajan futiksen EM-kisojen kotikatsomokäytössä, ja se on todettu meillä sekä penkkiurheilijaa että sisustajan silmää miellyttäväksi ratkaisuksi. :)

PS. Tänään meillä oli uuden kodin sisäänmuuttotarkastus. Hyvältähän siellä näytti, vain pari pientä kolhua löytyi, ja ne luvattiin paikata ennen muuttopäiväämme. Mahtavaa, kuinka lähellä muutto jo onkaan! 

Laitoin tänään myös erään mukavan, jo pitkään haaveissani olleen sisustusjutun tilaukseen. Sen toimitusaika meneekin juuri sopivasti niin, että sen pitäisi kolahtaa pari päivää muuton jälkeen uuden kodin postiluukusta...

6 kommenttia:

 1. Kiva ja tyylikäs idea! Ja mieskin siis muistaa laittaa säätimen tuohon koriin, vai? ;D Meillä mies ei varmasti muistaisi, vaikka perussiisti luonteeltaan onkin ja laittaa tavarat paikoilleen :) Hyvänä esimerkkinä on mun vähän aikaa sitten ostamani Eva Solon leipäkori. Vaikka se on nenän edessä leipiä tehdessä, löysin joka päivä ekan viikon aikana leivän vanhasta paikastaan leipäkorin sijaan :D

  Meillä ei ole kuin yksi säädin olkkarissa ja sekin aina kadoksissa tai muuten vain väärässä paikassa :/

  Ihana tunne ostaa uuteen kotiin uusia sisustusjuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tilanne on itseasiassa se, että mies muistaa laittaa säätimen koriin noin joka toinen kerta sitä käyttäessään, joka toinen kerta se on pöydällä ihan korin vieressä josta laitan sen koriin. :) Hauska tuo leipäkorijuttu! :)
   Joo, ja odotan kyllä jo malttamattomasti että pääsen sisustamaan uutta kotia! :)

   Poista
 2. Mukava idea!

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva kori! Osaispa tollaisen väkertää itsekin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä kori oli itseasiassa aika helppo ja nopea väkertää, olen itse virkannut edellisen kerran ennen tätä ala-asteen kässäntunnilla. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)