27.6.2012

Muuttopuuhia ja unelmatalokuvia

Muuttopakkaus on sujunut varsin mukavasti, suurin osa kaapeissa ja vaatekomerossa olevista tavaroista on jo löytänyt paikkansa muuttolaatikoissa. Koska välillä on kuitenkin mukava tuijotella muutakin kuin punaisia lainalaatikoista, päätin pitää pakkailusta pienen paussin ja lueskella blogeja sekä kurkkia ruotsalaisten kiinteistövälittäjien sivujen kauniita asuntoja.

Olen tainnut jo mainita vähän usemmankin kerran, että kerrostaloasuminen lähellä kaupunkia on se meikäläiselle mieluisin asumismuoto. Näin kesäisin huomaan tosin haaveilevani aina välillä idyllisestä vanhasta puutalosta (jossa olisi tunnelmallinen puutarha jossa järjestää hauskoja juhlia). 

Jos asunnonhankintaan olisi käytettävissä "hieman" nykyistä enemmän rahaa, voisin asustella mielelläni myös tämän Stadshemin välittämän remontoidun vanhan maalaistalon kattopalkkien katveessa:

Eikä sekään haittaisi yhtään, että talossa on myös tällainen viinikellari:
Koska lottovoittoa ei kuitenkaan ole näköpiirissä eikä Ruotsin maaseudulle muuttokaan erityisemmin kiinnosta (enkä totta puhuakseni haluaisin siivota noin isoa taloa), taitaa se oma tuleva koti olla kuitenkin se paras ja mieluisin vaihtoehto. :)

3 kommenttia:

  1. Mä jo katoin et melkosen hienoon kämppään oot muuttamassa! :D Itsekin sain eilen kaiken pakattua, tai ainakin lähes...

    VastaaPoista
  2. ah miten ihanannäköinen talo! Kyllä kelpais asua :)

    VastaaPoista
  3. Jestas mikä talo! Tuo viinikellari on aivan erityisen hieno, voisin todellakin kuvitella järjestäväni pitoja siellä. Mutta täällä sitä elellään opiskelijakaksiossa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)