3.7.2012

Täällä sitä nyt ollaan

...uudessa kodissa. Muutto sujui mukavasti, vaikka viime perjantai olikin aamusta iltaan täynnä touhua. Tavarat alkavat pikkuhiljaa löytää paikkansa, olohuoneen ja makuuhuoneen huonekalut saimme jo järjestykseen, samoin astiat keittiön kaappeihin. Myös ruokapöytä on lopullisella paikallaan, mutta sen päällä on kasa tavaraa, joka odottaa vielä järjestelemistä. Onneksi säät ovat suosineet parvekkeella oleskelua, joten olemme istuskelleet syömässä siellä ja nauttineet kesästä.

Nettiyhteyskin alkoi nyt toimia, joten muutaman päivän radiohiljaisuus päättyy lopultakin. Paljon on silti vielä järjesteltävää, ja muutama uusi huonekalukin hankittavana. Niihin liittyvistä suunnitelmista kuitenkin lisää myöhemmin, tässä muutama ensimmäinen kuva täältä uusista nurkista niistä kohdista, jotka ovat jo enemmän tai vähemmän valmiita. 

PS. Paljon kiitoksia kommenteista, vastailen niihin tässä mahdollisimman pian.9 kommenttia:

 1. Paljon onnea uuteen kauniiseen kotiin! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 3. Oo, kaunista on! Jospa tässä itekin sais joskus lottovoiton, että pääsis ostelemaan huonekaluja. Aika tyhjää nimittäin on ja vanhoilla mennään niin paljon kuin vaan siedän. :D Kaikenlaista hommaa ja ostettavaa kyllä löytyis, huoh.

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! Kivalta näyttää ja ihanan iso parveke!

  VastaaPoista
 5. Paljon Onnea ja Rakkautta uuteen kotiin! Kaunista on ja tilavaa, tykkään!

  VastaaPoista
 6. Oi kiitos paljon, -I-, Aada, Krisse ja anne! :) Tuntuu vieläkin vähän epätodelliselta, että tämä kaunis asunto on nyt todellakin meidän koti. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon, Kissaämmä! Joo, ja meilläkin on kyllä tilanne, että pitää miettiä mitä voi ostaa nyt ja minkä hankintaa pitää siirtää hamaan tulevaisuuteen, vähän hirvittää kun ensimmäiset lainanlyhennyksetkin tulee kohta maksettavaksi, huh!

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea uuteen kotiin minultakin! Aivan upealta näyttää, erityisesti parveke ja takallinen olohuone sekä sauna - tai no kaikki itse asiassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Parveke, takka ja sauna ovat kyllä lempiasioitani täällä, tuntuu vieläkin vähän uskomattomalta että omasta kodista löytyy tuollaiset, vaikka täällä jo hetki onkin ehditty asustella ja tottua ajatukseen. :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)