3.6.2012

Parvekeinspiraatiota

Sateisena sunnuntai-iltana, kun omalla parvekkeella kukat värjöttelevät viluisina, on mukava paeta hetkeksi todellisuutta ja haaveilla aurinkoisemmista päivistä. Näissä kuvissa on paitsi mukavan kesäistä partsitunnelmaa, myös muutamia kivoja ideoita parvekkeen sisustukseen. Esimerkiksi lehtiteline tekee parvekkeesta viihtyisän kesäisen lukunurkkauksen, ja puiset laatikot säilytyslaatikkoina parvekkeella näyttävät mukavilta ja tunnelmallisilta. Näistä kuvista myös näkee hyvin sen, kuinka pienestäkin parvekkeesta voi saada viihtyisän kesäkeitaan muutamilla kauniilla kasveilla, tekstiileillä ja somisteilla.



Alvhem

Stadshem

Alvhem
Bolaget
Freshome
Apartment Therapy

11 kommenttia:

  1. Oi tuo toiseksi alimmainen parvekekuva on kuin suoraan unelmistani <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo toiseksi alimmainen kuva on kyllä todella kaunis, mielelläni ottaisin tuollaisen parvekkeen (vai onkohan tuo kattoterassi?) kotiini itsekin. <3

      Poista
  2. Kivoja ideoita partsille!

    VastaaPoista
  3. Ihania parvekkeita.

    <3 Maria
    www.elegantandfancy.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Matot tuovat kyllä ihanaa kotoisuutta ulkona oleviin tiloihin. Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin totta, matot tekevät parvekkeesta kotoisan oleskelupaikan. :)

      Poista
  5. Ihania kuvia taas ja mä sainkin näistä vähän inspistä. Oon kovasti miettinyt ton meidän partsin uudelleen sisustusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva kuulla että sait inspistä! :)

      Poista
  6. Jälleen kerran olet löytänyt aivan ihania inspiraatiokuvia! Parvekekuvat onkin mun lemppareita :) Näissä ihania juuri värit, tekstiilit ja kasvit - tekevät parvekkeista tosi kotoisan näköisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyllä jännä miten jo muutama tekstiili tai pari kasvia muuttavat parvekkeen tunnelman hetkessä paljon kotoisammaksi. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)