13.9.2012

Inspiroivia keittiöitä osa 12

Keittiöinspiraatiopostaukset ovat jääneet viime aikoina vähemmälle, johtuen ehkäpä siitä että olen keskittynyt järjestelemään omaa, uuden kodin keittiötä ja kokkailemaan siellä. Nyt kokosin kuitenkin pitkästä aikaa kuvakavalkadin kauniista keittiöistä, joissa jokaisessa on jotain meikäläistä sykähdyttävää.

Ensimmäisenä muutamia upeita mustavalkoisia keittiöitä. Näissä kuvissa huomioni kiinnittyi siihen, kuinka erilainen tunnelma niissä onkaan, vaikka kaikissa keittiöissä onkin käytetty pääasiallisina väreinä mustaa ja valkoista. Muutamissa kuvissa näkyy myös tyylikkäitä mustia keittiökoneita.


Kuvat: Stadshem
Kuva: AlvhemKuvat: Mäklarhuset


Punaista isoina pintoina keittiöissä ei ole juurikaan näkynyt viime aikoina. Ehkäpä siksi olikin piristävä nähdä pitkästä aikaa tällainen keittiö, jossa sitä on käytetty reippaasti. Valkoiset kaapistot tekevät kokonaisuudesta kuitenkin raikkaan. 

Kuva: Mäklarhuset


Jos punainen laatoitus tuntuu liialliselta, voi väriä ja persoonallisuutta tuoda keittiöön myös pienillä värikkäillä yksityiskohdilla. Tällaiset väriläiskät kuuluvat mustavalkoisuuden lisäksi suosikkeihini, kuten aiemmista inspiraatiopostauksistani olette varmasti huomanneet. :)

Kuva: Mäklarhuset


Kuvat: Stadshem


Keittiöt, joissa yläkaapit on jätetty kokonaan tai osittain pois, näyttävät ihanan ilmavilta. Usein niissä on kuitenkin aika vähän näköisesti kaappitilaa, mutta näissä keittiöissä asia on ratkaistu molemmissa kuvissa oikealla näkyvillä korkeilla kaapistoilla.  

Kuva: Stadshem


Kuva: Mäklarhuset


Mukavaa torstaita! :)

6 kommenttia:

 1. Kauniita ja raikkaita keittiöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä kaikki ovat tosiaan ihanan raikkaita. :)

   Poista
 2. Kauniita! Kaikki kelpaisivat mulle, varsinkin väreillä höystettynä. :)

  Kivaa torstaita sinnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidän myös eniten noista väreillä höystetyistä, ja lisäisin ripauksen väriä myös noihin mustavalkoisempiin.

   Kiitos. :)

   Poista
 3. Mukavan tyylikkäitä keittiöitä, ja aika jännä miten erilaisia tosiaan ovat vaikka värit ovat kaikissa samoja, tai melkein samoja. Onneksi ei tarvitse itse olla vielä päättämässä mitään keittiökalusteita tms. En varmaan saisi koskaan nimittäin valituksi minkälaisista kalusteista, kaapeista ja laitteista tykkäisin eniten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin monenlaiset keittiöt ovat kyllä kauniita, että omien keittiökalusteiden kanssa voi kyllä iskeä valinnanvaikeus. :) Kun ostimme asunnon, meidän kerrostalon rakennus oli siinä vaiheessa että muutostyöt piti lyödä lukkoon kahden viikon sisällä. Aika pikaisia ratkaisuja tuli tehtyä, mutta onneksi aikaa ei ollut enempää, muuten en olisi varmaan osannut tehdä mitään päätöksiä. :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)