6.9.2012

Uusia tuulia ja vanha apteekkipullo

Tänään saan paljastaa mukavia uutisia blogini tiimoilta puhaltavista uusista tuulista, joista olen varsin innoissani: blogini on nimittäin pian osa ihkauutta Inspiration-konseptia!  Ihan ensimmäiseksi tämä näkyy blogin sivupalkkiin pikapuolin ilmestyvänä lukijatutkimuksena, käykäähän vastailemassa. :)

Tässäpä hieman lisävalaistusta, mistä oikein onkaan kyse:

Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan! Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia.

Blogin uusien tuulien lisäksi ajattelin kertoa myös toisen mukavan, vaikkakin aika paljon pienemmän uutisen: sain tänään työkaveriltani ihanan vanhan, ruskean apteekkipullon. Pullokaunokainen oli vähällä päätyä lasinkeräykseen, mutta ehdin väliin, ja niin se löysi rakastavan kodin meiltä ja paikan takan päältä. Mukavaa torstai-iltaa! :)

8 kommenttia:

 1. Jännityksellä odotan tuota Inspiration toteutumista, että minkälainen toteutus siinä sitten tulee olemaan. Onnittelut mukaan pääsystä :)

  Ja hyvä että ehdit pelastamaan tuon lasipullon, olisi ollut sääli heittää kierrätykseen noin nätti pullo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Minäkin odottelen mielenkiinnolla ja jännityksellä millainen Inspirationista sitten käytännössä muotoutuukaan ja mitä se tuo tulleessaan.

   Ja joo, olin ihan kauhuissani kun noin sievää pulloa oltiin heittämässä pois.

   Poista
 2. Itsekin olen mukana tuossa, joskin mainonnan osalta skippasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että mukana on "tuttuja", mainoksilla tai ilman. :)

   Poista
 3. Onnea, siellä nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja onneksi olkoon sinullekin! Sielläpä tosiaan nähdään. :)

   Poista
 4. En ollutkaan kuullut tällaisesta blogikonseptista! Onnea mukaan pääsystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo Inspiration on tosiaan ihan uuden uutukainen konsepti, jonka sai paljastaa tuolloin torstaina.

   Poista

Kiitos kommentista! :)