21.9.2012

Perjantai-ilta


Tällaisissa tunnelmissa alkoi perjantai-illan vietto täällä. Tiimarista löytyi kynttilöitä 40 % alennuksella, Stockmannilta puolestaan stevialla makeutettua tummaa suklaata - herkutteluhetkistä tuli nyt siis terveellisiä. ;)  

Tunnelmallista ja leppoisaa viikonloppua! :)

14 kommenttia:

 1. Mä tarvitsisin kynttilöitä, kokonaan unohdin ostaa kauppareissulla. Kiitos muistutuksesta ja Tiimarikin on tossa lähellä, onkohan niissä samat tarjoukset jokapuolella ...

  Ihanaa iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on käsittääkseni Tiimarin ihan valtakunnallinen tarjous...

   Ihanaa iltaa sinullekin! :)

   Poista
 2. Mukavaa viikonloppua! Nautiskele! Vielä varoitus: ostin tiimarista myös kasan samoja kynttilöitä. Kaunista, mutta valuuttaa ihan älyttömästi, eli varo pöytäliinaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja sitä samaa sinullekin! :) Ja höh, arvasin että täytyyhän noissa kynttilöissä jotain vikaa olla, kun kerran tarjouksessa ovat. :D Noh, pitää viritellä kunnon alustat niille.

   Poista
  2. No en tiedä onko niissä ns. vikaa, mutta mulla ne valutti tosi paljon ja yksi lasipurkki meni hankalaksi puhdistaa. Toisaalta voihan asiaan vaikutta ettei veto käy? Olenkin kuumeisesti etsinyt kynttilää, joka palaa kauniisti ja ei valuttaisi. En ole löytänyt? Myyjät sanovat vaan, että hinta ja laatu ratkaisee, mutta enpä tiiä?!

   Poista
  3. Tuo on kyllä totta, että harvat kynttilät kyllä ovat sellaisia että eivät valuttaisi, en ole tosin mitään kovin kalliita kynttilöitä kokeillutkaan. Laitoin näille alustaksi vanhat lasilautaset, jotka ovat aikoinaan olleet kukkaruukun alusia, niille ei ole niin väliksi vaikka sotkeutuisivatkin vähän steariiniin. :)

   Poista
 3. Ihanaa viikonloppua :) Mulla odottelee sama lehti vielä lukijaansa, kun ehtis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä samaa myös sinulle, ja toivottavasti löydät pian aikaa myös lehtien lueskelulle. :)

   Poista
 4. Wau, stevia-suklaata! Ehkä voisin vaihtaa perus tumman suklaan tohon...miltä maistui?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä hyvää, jos tykkää sellaisesta ei niin makeasta tummasta suklaasta. Tuossa oli mukana myös metsämarjoja, joiden maku tuli esille aika voimakkaasti.

   Poista
 5. Löysin blogisi sattumalta, kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne ja mukava kun tykkäsit, lämpimästi tervetuloa toistekin! :)

   Poista
 6. Löysin blogisi sattumalta, kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
 7. Minunkin on pitänyt kokeilla tuota stevia-suklaata, sitä on meidän lähikaupassa parikin eri makua. Kaikkia muita suklaita olenkin jo tainnut sieltä maistaa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)