24.9.2012

Violetin sävyjä

Syksyn tullen ainakin minä kaipaan kesän kirkkaiden värien sijaan hieman pehmeämpiä ja lämpöisempiä sävyjä.  Räiskyvät ruskan värit ovat tietysti niitä sävyistä syksyisimpiä, mutta myös erilaiset violetin, laventelin ja vanhan roosan sävyt luovat kaunista, syksyyn sopivaa tunnelmaa, erityisesti harmaaseen yhdistettynä. Vai mitä sanotte näistä kuvista: 

Kuva: Alvhem
Kuvat: Stadshem
Kuva: Alvhem

Mukavaa maanantaita! :)

PS. Olen nyt muutaman päivän työmatkalla, suuntana on Lyon, joten pääsen elämäni ensimmäistä kertaa käymään Ranskassa. Vaikka päivät tulevatkin taas olemaan työntäyteisiä, odotan tältä matkalta Barcelonan tapaan iltaohjelmien herkullisia ruokia. :) 

Palaan kotiin ja koneen ääreen perjantaina, ja vastailen kommentteihin myös silloin. Ajastin kuitenkin muutaman postauksen, jotka ovat jääneet lojumaan drafteihin, julkaistavaksi sillä aikaa kun olen reissussa. Perjantaihin! :)

5 kommenttia:

 1. Mukavan levollinen tunnelma näissä. Laventeli ja vanha roosa todella ovat kauniita sävyjä, ainakin omaan makuuni sopivat. Munakoisoa ja muita tummia violetin sävyjä vähän vierastan, vaikka taidokas sisustaja siitäkin saa näyttävää.
  Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kauniita huoneita. Ihan seesteisiä ja rauhallisia. Tykkään :)!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Alvhemin sivuilla on aina upeita kuvia :-) Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja värejä! Nauti Ranskan antimista ja jos kerkeet, vilkuile sisustusjuttuja! Antoisaa matkaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)