16.9.2012

Sneak peek: Uudet verhot

Perjantaina ne kotiutuivat meille ompelupalvelusta: olohuoneen uudet verhot. Verhojen kangas on Vallilan Langalla, ja neljän paneliverhon sarja on ommeltu kahdesta tavallisesta valmisverhosta.

Kodin Ykkösessä oli muutama viikko sitten tarjous, jossa verhoja ja verhokankaita sai 40 % alennuksella. Katselimme miehen kanssa netistä verhoja etukäteen, ja ihastuimme molemmat tähän Vallilan kankaan läpikuultavaan lintuparveen. Paikan päällä liikkessä sitä ei sitten tarjouspäivänä ollutkaan, ja kun katselimme muita kankaita ja valmisverhoja mikään niistä ei vain näyttänyt yhtä hyvältä kuin "meidän" Langalla. 

Kotona kurkkasin vielä Kodin Ykkösen nettisivuja, ja voitte kuvitella iloni määrää, kun huomasin sieltä löytyvän Langalla-valmisverhoja tuossa samassa tarjouksessa. Laitoin verhot tilaukseen, ja tämän viikon perjantaina niistä ommellut paneliverhot olivat sitten valmiit.  

En malttanut olla kokeilematta verhoja heti ikkunaan vaikka ne olivatkin vielä silittämättä. Tässäpä siis pientä esimakua siitä milllaisia lintusia olohuoneessamme tullaan tästä lähtien näkemään. Aika keväiset tai kesäisethän nämä ovat, mutta haluan säilyttää olohuoneen isojen ikkunoiden valoisuuden, joten verhot saavat mielestäni olla vaaleat ja kepeät myös näin syksyllä.


Kaunista ja aurinkoista sunnuntaita! :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat verhot! Oon itsekin etsinyt olkkariin valkoisia verhoja. Nämä pääsevät nyt suosikkilistalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että muitakin näihin verhoihin tykästyneitä löytyy. :)

   Poista
 2. Upeat verhot, tosi kiva kangas ja tosiaankin antaa ikkunan ja valon tulla esiin aikä tee tunnelmasta ahdasta tai raskasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tarkoituksena oli juurikin pitää olohuone valoisan ja avaran näköisenä. :)

   Poista
 3. Todella kauniit ja valoisat verhot, turha sitä ikkunaa synkistää tummemmilla verhoilla jos ei ole erikseen tarvetta näköesteelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin hirmuisen paljon näiden valoisuudesta. :)Tummillakin verhoilla toki on paikkansa, varsinkin jos tosiaan tarvitsee näköestettä.

   Poista

Kiitos kommentista! :)