18.9.2012

Uutta vanhaa

Viikonlopun reissulta tarttui mukaan muutakin kuin kopallinen sieniä, nimittäin pari isomummon aarretta. Tai no, isomummolle nämä olivat aikoinaan luultavasti arkisia käyttöesineitä, mutta minulle ne ovat aarteita. Riihimäen 10 litran lasipurkki muuntautui tunnelmavalaisimeksi, vanha appelsiinilaatikko puolestaan takkapuiden säilyttimeksi ja parvekkeen kaunistukseksi.
Tunnelmallista tiistai-iltaa! :)

8 kommenttia:

 1. Nuo vanhat lasipurkit on ihania, ja kivasti sait keksittyä sille ihan käyttöäkin pelkän koristeena olemisen lisäksi :)
  Usein tekisi mieli ostaa kirppareilta noita purnukoita, mutta en viitsi hankkia meille lisää tavaraa pölyttymään ja tilaa viemään, pitäisi olla niille jokin järkevä paikka ensiksi. Tai en viitsi ja viitsin, kyllähän sitä tavaraa tuntuu kertyvän ilman niitä purkkejakin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minuakin mietitytti että otanko olleenkaan tuota purkkia meille, jos se jää vain kaappiin pölyttymään, mutta sitten keksin sille tämän käyttötarkoituksen. :) Ja joo, tavaraa tuppaa kyllä kummasti aina kertymään... :)

   Poista
 2. Ihana purkki! Mullekin on tulossa tuollainen iso, mutta katsotaan milloin anoppi raaskii antaa. Olen ostanut viime aikoina kirpparilta lisää niitä parin litran ja kaikki on käytössä. Äidillä olisi lasikannella ja tahtois ne! Kätsä ja kiva puulaatikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinulla kuulostaa olevan ihana kokoelma purkkeja, ja nuo äidilläsi olevat lasikantiset purkit kuulostavat kyllä hienoilta!

   Poista
 3. Mä tykkään niin noista vanhoista lasipurkeista, tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä vanhat lasipurkit ovat kyllä niin kauniita. :)

   Poista
 4. Kiva idea laittaa valot lasipurkkiin! Ja mainio tuo appelsiinilaatikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tuo appelisiinilaatikko on kyllä hauska, tykkään siitä tosi paljon itsekin :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)