15.8.2012

Höyhensaarille

Makuuhuoneen koristetyynyjen päivitys on ollut minulla suunnitelmissa jo pitkään, ja nyt sain vihdoin ryhdyttyä tuumasta toimeen ja ostin sinne Luhdan hauskan Sulka-tyynyn sekä neuloin parille vanhalle tyynylle uudet päälliset. Musta on tehty ihan vain neulomalla ainaoikein, valkoinen puolestaan Novita kesä 2012 -lehdestä löytyvällä ohjeella, jota muunsin vain sen verran että tein tyynynpäällisestä neliönmuotoisen alkuperäisen ohjeen suorakaiteen sijaan. 

Neuletyynynpäälliset tuovat makkariin mukavan lämmintä tunnelmaa, joka sopiikin hyvin lähestyvään syksyyn. Vähän röpelöisethän niistä meikäläisen epätasaisella käsialalla neulottuna tuli, mutta eivätkös itsetehdyn näköiset tekstiilit olekin nyt muodissa. ;) 

Ilta-auringon valo loi kuviin oman sävymaailmansa ja teki niistä hieman utuisia, oikeastaan pidän niiden tunnelmasta tällaisena...


 Kaunista keskiviikon loppuiltaa! :)

6 kommenttia:

 1. Hieno on tyyny :) Samaa teemaa löytyy tatuoituna käsivarrestani... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olisipa muuten mukava nähdä tuo tatuointisi... vai olenko missannut jonkin blogipostauksesi..? :)

   Poista
 2. Todella kivat tyynyt! Aina välillä suunnittelen neulovani jotain kotiin, mutta kissankynnet tuhoaisivat ne varmaankin alta aikayksikön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja voih, kissankynnet ja neuletyynyt eivät tosiaan taida olla kovin hyvä yhdistelmä :/

   Poista
 3. Välillä ihan hassua katsella näitä sun blogin kuvia: meillä oli ennen samanlainen sohva kuin teillä - ja sängynpeittokin näyttäisi olevan samanlainen kuin meillä aiemmin. Tulee jännä fiilis, kun on samanlaista, mutta ei kuitenkaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, kuinka meidän sohva ja sängynpeitto molemmat sattuvatkin olemaan juuri samat kuin teidän aiemmat! :) Tuttujen tavaroiden näkeminen jonkun toisen kodissa tuntuu tosiaan aika hassulta, kuinka sama esine tai huonekalu voikaan näyttää aivan toiselta erilaiseen sisustukseen yhdistettynä.

   Poista

Kiitos kommentista! :)