4.8.2012

Mökillä

Ei, en ole viettämässä viikonloppua kesämökillä laiturinnokassa laineiden liplatusta kuunnellen (olisinkin!), vaan otsikko viittaa somiin Marimekon kortteihin, joihin ihastuin tämänpäiväisellä kaupunkireissulla ja jotka ostin kodin ilmettä piristämään. Ryhmittelin korteista suosikkini jääkaapin ja pakastimen ovien somistukseksi, näyttävät mielestäni raikkaammilta kuin samaisissa ovissa aiemmin olleet korttisommitelmat. Tykkään kovasti korttien kuva-aiheista, ne tuovat minulle mieleen lapsuuden kesät ja syksyt; metsäretket, kesälomareissut ja mummolavierailut.

Tänään tein myös toisen pienen kivan löydön kotiin. Kyse on vieläpä ihan ilmaisesta kierrätysmateriaalista. Siitä lisää kuitenkin myöhemmin... 

Mukavaa launtai-iltaa! :)5 kommenttia:

 1. Hauskoja kortteja! Bongasin muuten ihanan muumitarjottimen tiskihanan takaa :) Hanan muotoilu on tosi kiva mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eivätkö olekin! Tuo muumitarjotin on kyllä ihana, jostain syystä se on vain tainnut esiintyä vähemmän täällä blogikuvissa, vaikka pidänkin siitä todella paljon... :) Mustavalkoiset muumituotteet yleensäkin ovat mielestäni hienoja, niitä olisi mukava omistaa enemmänkin.

   Tänne asuntoon tuli vakiona tuollainen hana, ja se on osoittautunut paitsi kauniiksi, myös käteväksi käytössä, siitä on esimerkiksi helppo laskea vettä korkeampiinkin kannuihin, pulloihin ja kukkamaljakoihin.

   Poista
 2. Aivan superihania kortteja! Ja mäkin bongailin muumitarjottimen tuolta heti, sekin on tosi kiva:-)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  siis jusy noita samaisia kortteja etsiskelin Oulusta viime viikolla, mutta eipä sattunut silmiini. Mistä sinä löysit? Että tietää usuttaa jonkun kaverin niitä mulle metsästämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, löysin nämä Akateemisesta Kirjakaupasta.

   Poista

Kiitos kommentista! :)