7.8.2012

Viinilaatikon uusi elämä

Tällainen viininystävän silmää miellyttävä kapistus muutti vast'ikään meille parvekkeelle. Olen haaveillut jo pitemmän aikaa puisista viinilaatikoista tasoiksi ja hyllyiksi yrteille ja kukille. Viime viikolla sain lopultakin aikaiseksi käydä kysyisemässä niitä Alkosta ja sain sieltä tämän laatikon.

Laatikko on varsin tilava, ja laitoin sen sisälle säilytykseen puutarhatyökalut ja tällä hetkellä käyttämättöminä olevat kukkaruukut. Näitä laatikoitahan voi tuunata maalaamalla ne haluamansa väriseksi, mutta mielestäni tämä on hieno juuri tällaisenaan.

Puisia viinilaatikkoja saa siis ihan Alkoista myyjältä kysymällä. Sain tosin tietää, että näitä on nykyään käytössä hyvin vähän, vain jotkin erikoisviinit saapuvat puulaatikoihin pakattuna. Laatikoiden metsästyskohteeksi kannattaa siis valita sellainen Alkon myymälä, jossa on laaja viinivalikoima.Laatikossa oli sisällä tällaisia viinipullonpidikkeitä, joista yhden laitoin jääkaapin hyllylle pullotelineeksi. Tällä kertaa meiltä löytyi kerrankin jopa pari skumppapulloa telineen täytteeksi.


3 kommenttia:

  1. Hei loistavaa ! Mä oon monesti miettinyt mistä tuollaisen viinilaatikon saisi ja Alkostahan niitä tottakai :D Kiitos !

    VastaaPoista
  2. Vau, kiitos vinkistä! Täytyykin käydä kysymässä noita :)

    VastaaPoista
  3. Milma ja Tuuli, joo Alkostahan näitä saa. Itsellänikin piti tosin googlettaa ja tarkistaa, että ihmiset olivat käyneet pyytämässä näitä sieltä ennen kuin kehtasin marssia Alkoon kyselemään. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)