6.8.2012

Kirjakaappi

Tässäpä se on nyt lopultakin myös kuvissa, kotimme uusin huonekalu eli olohuoneen kirjakaappi. Olen kaappiin enemmän kuin tyytyväinen - kirjat ovat nyt suojassa pölyltä mutta näkyvillä lasin takana, minua mietityttänyt valkoinen väri osoittautui onnistuneeksi valinnaksi, ja korkea kaappi tuo mukavasti vähän ryhtiä olohuoneeseen. 

TV-taso saapuu tällä viikolla kaapin kaveriksi, sen jälkeen olohuone kaipaakin enää  jotain taulua sohvan yläpuolella valkoisenaan hohtavalle seinälle, telinettä nurkassa lymyilevälle kitaralle ja mahdollisesti verhoja ikkunoihin (en ole vielä päättänyt ripustanko niitä vai en), ja sitten täällä alkaakin olla valmista. 

Onhan se jo aikakin, tämä uuden kodin laitto kun on meillä edennyt viime aikoina aika rauhallista tahtia, parin viime viikon aikana kun on ollut myös muita asioita ajateltavana viemässä aikaa ja energiaa sisustusjutuilta. Olen sen verran malttamaton, että haluaisin täällä olevan valmista hetkessä, mutta ehkä se on hyvä opetella myös vähän kärsivällisyyttä. :)
 Mukavaa maanantaita! :)

8 kommenttia:

 1. Oi, olispa kiva saada kirjat yhteen paikkaan. Mun kirjat on nyt säilöttynä eri kaappeihin ja laatikoihin enkä muista edes minne kaikkialle. Eihän niitä tule sitten edes luettua, surku :/
  Ja miten hauska idea järkätä kirjat väreittäin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, kirjoja tulee luettua todennäköisemmin, kun ne ovat näkyvillä ja samassa paikassa.

   Väreittäin järkätyt kirjat ovat kyllä hauskan näköisiä, kunhan muistaa jotain kirjaa etsiessään minkä värinen se on. :)

   Poista
 2. Mulla on kirjakaappi tällä hetkellä ainakin vain "työhuoneessa", eli siinä huoneessa jossa en ikinä edes tee mitään, no, ainakaan töitä. :P Jonkinlaista seinälle ripustettavaa kirjatasoa voisi harkita ehkä olkkariin...joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kirjoja sen verran paljon, että niitä riittää sekä työhuoneeseen (tai "työ"huoneeseen) että olkkariin. Seinälle ripustettavat kirjatasot ovat kyllä kivan näköisiä.

   Poista
 3. Kaappi ja valkoinen väri onnistunut valinta! Sopii kokonaisuuteen "just eikä melkein!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin mukava kuulla, että kaappi miellyttää myös sinun silmääsi. :)

   Poista
 4. Väreittäin järjestetyt kirjat piristävät huonetta mukavasti! Lasiovet tosiaan ovat erittäin hyvät kirjahyllyssä - kirjat ovat esillä mutteivät pölyynny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasiovet kirjahyllyssä ovat tosiaan mukava ainakin tällaiselle laiskalle pölyjen pyyhkijälle, joka tykkää kuitenkin katsella kirjoja esillä kodissaan. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)