21.8.2012

Kaksi

Tänään tulee täyteen kaksi vuotta siitä kun sanoin rakkaalleni tahdon. Tai tasan kaksi vuotta sitten nuo maagiset sanat oli jo sanottu ja olimme huristellet punaisella kuplavolkkarilla kirkolta juhlapaikalle, jossa näihin aikoihin taidettiin olla juuri siirtymässä tanssilattialle.

Hääpäivän sanominen elämänsä onnellisimmaksi päiväksi taitaa olla melkoinen klisee, mutta todella tunteikas päivä ja hauskat juhlat ainakin oli, kiitos ihanien ystävien ja sukulaisten joiden kanssa ne saimme jakaa. Vedenkestävä meikki tuli kyllä tarpeeseen, päivän aikana kuin tuli niin itkettyä onnenkyyneleitä, naurettua vedet silmissä kuin hikoiltua tanssin pyörteissä bilebändin tahdissa.

Tässäpä muutama kuva siitä millaisessa ympäristössä ja asussa häitä juhlimmekaan. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, nämä on näppäisty pienellä pokkarikameralla. Hääjuhlapaikkamme muuten oli Nuuksion maja Espoossa (asuimme tuolloin pääkaupunkiseudulla ja järkkäsimme häätkin siellä), johon olimme kyllä hyvin tyytyväisiä.


11 kommenttia:

 1. Oi, sulla on ollut kaunis puku ! Jos joskus menisin naimisiin :D niin jotain tollasta se voisi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milma! Puku oli kyllä mieluisa, löysin sen ensimmäisestä liikkeestä jossa kävin pukuja sovittamassa ja se tuntui heti omalta. :)

   Poista
 2. Pukusi on kyllä superkaunis! Ja koristelutkin näyttävät upeilta! :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea hääpäivän johdosta! Voi koittaisipa tuo päivä jo itsellekin! Vielä reippaat neljä kuukautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja oikein ihanaa häiden suunnittelua ja odotusta teille! :)

   Poista
 4. Onnittelut hääpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis hääpuku ja -kimppu! Onnea pumpulihääpäivän johdosta :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Harkitsemme vakavasti Nuuksion majaa ensi vuoden juhlapaikaksi. Varaus on voimassa, ja pitäisi tässä viikon sisään tehdä päätös. Onko sinlla jotain moitittavaa tai muuta mieleen tulevaa kommenttia? Olemme varanneet 15.8. vklopun, joten samoihin aikoihin teidän juhlien kanssa. Mieheni pohti pääsalin kokoa, saako sinne mahtumaan 80 (tai ainakin lähelle) vierasta. Itse mietin, miten buffahuone toimii bilesalina/ sopiiko bändin soittaa siellä vai voisiko ajatella pihalle biletelttaa, johon bändi menisi. Aivan ihana puku sinulla!! Minulla tämä kaikki vielä edessä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)