25.8.2012

Venetsialaiset

Tänä viikonloppuna juhlitaan Venetsialaisia eli huvilakauden päättäjäisiä, veden, tulen ja valon juhlaa. Meillä kun ei huvilaa löydy, niin vietimme Venetsialaisia eilen omalla "huvilallamme" parvekkeella. Parvekekautta emme tosin aio vielä päättää, mutta ainakin ilta oli mukava tapa aloittaa kynttilöiden valossa tunnelmointi partsilla loppukesän pimenevinä iltoina. 

Illan pääruoaksi päätimme paistaa naudan ulkofilepihvit, ja Stockan Herkun lihatiskin myyjä vinkkasi niiden tarjoamisesta italialaiseen tyyliin: paistettujen kirsikkatomaattien, parmankinkun, parmesaanijuuston ja balsamicon kanssa. 

Kokosimme sitten koko aterian Italia-henkeen: alkuruoaksi tomaatti-mozzarellasalaattia, kyytipojaksi italialaista punaviiniä Zenato Valpolicella Superiorea, ja jälkkäriksi mascarponevaahtoa, tällä kertaa tuoreiden vadelmien kera (jossa italialaista oli ainakin tuo mascarponejuusto). 

Hyvää oli, sekä ruoka että tunnelma. :) 




Ihanaa iltaa, vietitpä sitä sitten Venetsialaistunnelmissa tai muissa merkeissä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)