30.8.2012

Kotikierros

Olen viimeaikoina ollut hieman laiska kuvaamaan kotoa muuta kuin parveketta (lue: siivoamaan kotia kuvauskuntoon). Tänään teki mieli kuitenkin kierrellä tätä kämppää kamera kädessä. Etsin hieman erilaisia kuvakulmia, mutta osaan näistä taisi tulla vanhoja tuttuja vinkkeleitäkin, esimerkiksi karttapallo nyt vaan oli ihan pakko saada mukaan kuviin. :)

Uutta ja ennennäkemätöntä näissä kuvissa taitaa olla lähinnä eteisen matot. Saimme muuttajan etukuponkeja K-Plussalta, joista yhdellä sai ihan tuntuvan alennuksen matoista Kodin Ykkösestä. Ostaa rymäytimme sieltä sitten kerralla kolme mattoa, nämä käytävä- ja kynnysmatot ja lisäksi vielä yhden maton työhuoneeseen. Toinen uusi juttu on keittiön tason nurkkaan sijoittamani kehystetty Ruokasieniä-kortti, joka on sienestystä innokkaasti harrastavan mieheni valinta.

Mutta pitemmittä puheitta, tältäpä täällä meillä näytti tänään:8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!! Teillä on ihanasti käytetty värejä valkoisen rinnalla, esimerkiksi värillistä sohvaa ♥ harvemmin tuntuu blogimaailmassa näkevän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Punaisia, tai yleensäkin värikkäitä, sohvia tuntuu tosiaan näkyvän nykyään vähemmän, mutta tykkään itse siitä tosi paljon. :)

   Poista
 2. Pakko kysyä mistä tuo aivan ihana kissamunakello on hankittu? Toi kissan ilme on priceless...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katti on hankittu Stockmannilta pari vuotta sitten. :)

   Poista
 3. Vilkaisin nämä kuvat jo aiemmin nopeasti läpi, mutta vasta nyt huomasin tuon kissamunakellon ja se on uhana :)
  Minulla on sekä mansikka- että possumalliset munakellot, kun olen molempien ystävä tosin ne eivät ole yhtä tyylikkäitä kuin tuo kissa, ovat jotain halpistuotantoa ja sen näköisetkin sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin symppis otus. :) Mansikka- ja possumunakellot kuulostavat myös hauskoilta. :)

   Poista
 4. Ihanan näköinen koti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)